GP 28/2 Del 1 sidan 1

Haha...


Vi var som sagt på modemässan Fresh Fish  igår. Den var mycket bra och när självaste modevisningen satte igång, fick vi plats på första parkett :)

Efter showen kommer en äldre kvinna fram till oss och undrar om hon får ställa några frågor
"Ja visst!"

"Trion Therese Christansen, Josefine Svensson & jessica Szanto sitter på första parkett. De tittar framförallt på klänningar och fotar med mobilkamera. Jag syr själv och det är kul att se all variation, säger Josefine.
Det där röda jacan var så snygg. De här känns nytänkande och genomarbetat, fyller vänninorna i."

Njaa. ungefär så sa vi. Men vart sjutton fick hon mobilkamera ifrån? Jossan satt och fotade med hennes vanliga kamera :)





Fint fint!
Kolla in oss tre i högra hörnet ;)

Lillebror!


En himmla bra film på min lillebror.
Jag och Jossan skulle köra hem han + några andra efter en fest.Då ville självklart Viktor ha korv. I väntan på den passade han på att dansa ut den sista ölen i kroppen.

Checka in hans moves!





Annars ligger jag just nu i familjen Christiansens goa soffa. Jag , Therese , Cissi & Madde åkte till ICA efter vi varit hos Jossan. Hon och Otto skulle äta middag tillsammans, myspys.
I alla fall, på ICA köpte vi naturgodis och sen åkte jag med Therese hem. Ska nämnligen sova här eftersom jag börjar 06.00 i morgon.

En mycket tråkig sak som jag fick reda på idag är att matchen i morgon blev inställd pga kass plan i Ahalafors. Våran plan är upptagen. Så det blir ingen match. Typiskt.

Så jag bestämte med Therese att vi åker till stan istället. Kolla lite (mycket) fina kläder, luncha lite kanske :)
Sedan på kvällen ska jag hem till Otto, där blir det lite god dricka innan utgång. Får se om jag hänger med ut. I så fall hänger jag kanske på Otto och Rabar. Får kolla om någon annan rolig också är ute :)

Söndag blir mycket lugn. Då vill jag bara mysa i soffan. Jag har mormor och morfars lägenhet den natten, så kanske sover där :)

Men nu blir det sovoutfit och sängen med film för mig och Therese!

Puss&Kram Jessica

Grattis världens bästaste vän!

Idag fyller min allra bästa vän Josefine Svensson 20 långa härliga år!
Vi har jaft en jätte bra
dag :)

Grattis Goofy!






Hem, sova och åka igen.

Så sant som det låter :)

Kom hem för en pytte stund sedan. Jobbade stängning. Fick börja tidigare idag också ute på kolonial. De ringde från jobbet idag kl 11 när jag var mitt ute i skogen med Zantos. "När kan du komma" frågade dom. "jadu, 1½ timma kanske?" De tog 2 tim....
Men det blir ju sånär jag bor som jag gör. Först och främst skulle jag gå hem, sedan göra i ordning mig + resan till jobbet.

Jag fick i alla fall en jäkla huvudvärk den sista timman på jobbet. Jag brukar väldigt sällan få ont i huvudet, men idag slog det till. Det kan kanske bero på att jag brukar dricka kaffe varje dag, men idag blev det inget...inte vet jag.
Och sen blev jag på lite kasst humör i bilen på vägen hem. Det var så tråkigt att åka själv hela vägen + att det var bara dålig musik på ALLA radiokanaler haha.

Men nu ska jag i alla fall sova. Är trött som sjutton och ska upp kl 07.00. Ska köra farmor till fotmanikyren i Partille, hon ska vara där kl 10.00.
Sedan blir det klippning och sen Fresh Fish modemässa!
Wieee!

På lördag blir det jobba ellan 06.00-12.00. Sedan äta lite lunch och sen samling uppe i klubbstugan inför match. Ringde upp tränare Ronny precis efter jobbet. Han sa att jag ska få spela mittback med Björken på lördag, attans...
harry kan inte spela, men huvudsaken är att man får spela match i alla fall :)


Hoppas det blir bättre väder än vad det var på denna träningen...




Lördag kväll är fortfarande oviss, har mina planer men vet ännu inte vad som händer.
Äntingen känner jag för att bara mysa framför TV:n med något gott eller att gå ut :)

Men nu ska jag nana....
Sov gott och vakna torrt
// Jessica


Grått och tråkigt väder, då behövs musik.

Jag vill ännu en gång tjata om Secondhand serenade.
Lyssnade på dom lite och tänkte lägga ut en låt. Det var ett mycket svårt val :) De har så många bra och fina låtar.

Men denna gång blev det Stranger, den e grym.
Jag kommer nog blogga om varenda låt från dom haha...

Secondhand Serenade - Stranger


Kort sagt

Detta blir nog ett av mina kortaste och minst intressanta inlägg.
Men vad vore världen utan sina svagheter?

Jobba gick bra idag.
I morgon blir det en rask morgon promenix med Zantos.
Sedan åker jag och tränar på gymet innan jag åker till jobbet. Börjar 17.00. Ska äta middag på jobbet innan jag börjar tänkte jag.

På fredag ska jag klippa mig, wiee. Ska bli skönt. Det bästa blir att jag ska färga om håret då också. Ska klippa och färga håret på Bellbox, har aldrig testat där innan.

Nu blir det töntig kärleksfilm som vanligt so jag ska somna till. En kopp varm oboy dricker jag också. Den satt riktigt bra den oboyen. Jag blev så himmla kall när jag skulle lägga mig i sängen. Men nu sittr jag här med min varma kopp och fryser inte lika mycket som innan.

Så skoj var detta inlägg.

Tack och hej leverpastej!

Sov sött!
Puss&Kram Jessica





Att ha huvudet fullproppat med information

Det har banne med jag !

Idag hämtade jag upp Yasmine 07.15.
Sedan var det postkurs 08.00-16.30, alltså en mycket lång dag, Och det var mycket,´mycket info. Ändå har både jag och Yasmine hyfsat bra förkunskaper. Men på väg hem sen kände man hur trött huvudet var. Men det var trotts allt mycket lörorikt och nu har jag lite mer koll på hur ´vi som postombud på ICA funkar :)

På väg hem till till Hålanda stannade jag och Titti på ICA munkebäck för att handla lite. Där träffade jag min jämnåriga kusin Philip som börjat jobba där. Blev väldigt glad av att se honom, kul att vi har typ samma jobb nu :)

I morgon ska jag jobba eftermiddag/kväll. Börjar 14.30.
Hoppas vädret blir bättre än idag, då blir det en lång härlig promenad med Zantos på förmiddagen.

Längtar annars till fredag. Då fyller Jossan år och vi ska gå på modemässa. Cissi, Madde och Therese ska också följa med. Efter det ska vi äta och lite sånt. Det ser jag fram emot!

Men, nu är det också snart dags för årets första träningsmatch. Är redan nervös. Vi möter Ahlafors på lördag, borta. Fast det blir "hemma" för mig, det ligger nära Hålanda :)
Men träningsmatcher kan vara lite krångliga enligt mig. Folk testas på olika positioner m.m och det är svårt när inte alla är på sina ordinarie platser.
Hoppas verkligen att det blir jag och Walle på mitten, Bill&Bull.
Men det ska bli himmla skoj att lire lite boll igen :) Nu börjar allt igen, härligt!

Nu ska jag nana, är hyfsat duktig idag eftersom jag lägger mig i tid. Det ska jag börja göra nu i fortsättningen. Jag ska sova minst 7 timmar varje natt, helst minst 8.





Natti natti
Puss&kram Jessica

Shake It!

De kan dansa, de kan skaka loss.
De är grymma är enkelt...






Crossfire - Lady





Kat DeLuna - Whine Up



Beenie Man - King Of The Dancehall


Min första mobil bloggning!

Tjo! Ligger hemma hos morfar och mormor nu i min systers säng, Hon sover hos en kompis i natt. Idag har jag varit på allum-akademin som är en utbildning för de som jobbar på allum. Den var riktigt bra och lärorik! Sedan köpte jag med mig lite bröd och sånt så körde jag hem till otto. Där jag , Jossan och otto åt sen frukost. Riktigt mysig!jag tjatar på Jossan om en lägenhet som vi får hyra under ett par månader, men det skriver jag mer om någon annan dag. Nu på kvällen var det träning i kylan, men det var roligt med mycket skratt. I morgon är det post-kurs som jag och Yasmine ska gå på. Eftersom vi båda jobbar en del i förbutiken nu ska vi kunna posten ordentligt. Det blir en lång dag. Kursen är 8-17. Jag ska hämta upp Yasmine 07.15, eftersom man aldrig kan lita på trafiken. Pga kursen sover jag här i natt, lättast så:) men nu ska jag nana. Natti Natti. Puss och kram jessica

.

Varför, varför, varför?
Varför gör du såhär?

Ingen har någonsin sagt att det skulle vara lätt för någon av oss.
Men just nu känner jag inte för någonting alls.... det är helt tomt.



Ibland har man full rätt att vara barnslig

Hittade den här filmen på datorn. Är från förra året när vi har en rast på filosofi lektionen.
Vi är hyfsat trötta och fnittriga. Då hittade jossan några "lakritspengar".
Här demonstrerar hon hur kul mankan ha med dom.




Goofy

Shoes, shoes and one dress



Här är några fina skor, ögongodis!
De kommer från Asos

& Go Jane








Sist men inte minst, en klänning av fin modell från asos.





Lagom är bäst

Och det är just vad min kväll har varit hitills.

Efter en bra dag på jobbet, med mycket skratt och fnatt (som vanligt?) åkte jag hemåt mot snöovädret.
Lena körde framför mig och visade en annan väg som man kan köra till mig, eller man kommer ut på 45:an precis innan Ale vid Surte, najjs.

Föresten. Innan vi åkte hem ville jag rädda en stackars fågel som hade flugit in på lagret.
Jag får ont i hjärtat när jag tänker på att den kunde kanske dö där inne. I´m a mespropp, I know.
Jag hoppade runt lite och försökte skrämma honom ut porten, där Patric stod och skrattade åt mig.

Tillslut flög den ut, och dagen var räddad!

När jag kom hem möttes jag av 2  glada yrväder som kommer springandes fram i snön. Det är det som är en av de härliga saker med hund, alltid lika glada när man kommer hem :)

Sedan gick jag och Zantos på en härlig promenad i snön, det snöade väldigt mycket.

Sedan blev det en varm dusch när jag kom in och efter det uppladdning inför melodifestivalen med en stor kopp varm te och lite naturgodis, mummsfillibabba.
Nu kollar jag på filmen "Om en pojke" med Hugh Grant. Har aldrig sett hela filmen, så det var väl på tiden att jag gör det.

Sammanfattningsvis har denna kvällen varit precis lagom för mig. Har som sagt varit helt själv med hundarna och bara njutit av att inte göra något speciellt :)


I morgon ska jag jobba kl 11. Det är det enda jag vet om morgondagen. Ska flörta lite med mamma och pappa om att få låna någon av deras bilar till jobbet. Min lilla ford kommer väl glida runt hej vilt på vägarna i morgon.
Det var mycket snö på våran gata idag när jag körde hem, men det var riktigt skoj. Då kunde jag passa på att leka lite med bilen i snön. "Ta ut svängarna lite"




Snö




Jessica är hemma hos Goofy

Hej!

Befinner mig just nu hemma hos Jossan i deras datarum.
varför?

Jo det är så här....
Jag sover i partille här nu i två nätter eftersom jag jobbar som jag jobbar.
Men så länge som jag jobbade idag har jag aldrig jobbat. Long day.

Började kl 07.00 på kolonial. Slutade där kl 16.00. Sedan var jag i kassan mellan 16.00 - 20.30.

Så var hyfsat trött där runt 20.00 :)

Och inatt ska jag sova hos min käre vän Josefine. Hon slutar jobba 22.00.
Så ska sitta här och kolla på lite kläder och skor, sedan blir det duschen och hinna lägga mig i sängen innan Jossan kommer hem, ska nämnligen ha bästa platsen + bästa kuddarna, mohaha! Hon lyckas få dom jämt.

I Morgon är det jobb igen. börjar 08.00-16.00.
Sedan ska Lena på jobbet visa mig en "annan" väg som man kan ta hem till mig i Hålanda som hon åker när hon ska hem. Lena är snäll

Men
min lördag blir lite si sådär. Föräldrarna är bortresta och jag ska sitta hemma själv  i Hålanda hela lördagen med hundarna.
Det som är planerat är att jag får väll sitta i soffan med Pepsi och Zantos och äta gott gott, Nice.


Här är lite bilder från igår då Jossan hälsade på hemma hos mig :)




Pepsi, Zantos & jag går på våran gata ute i Hålanda



Pepsi!



Bye bye
Love Jessica

Konsten att skratta så mycket på jobbet att man får träningsvärk i magen

Idag har jag varit ruskigt glad

Det var kul med Jossan på förmiddagen.
Sedan jobbet. Idag lyckades jag skrämma Thidell ordentligt!  Moahhahaha...
Så sa hon att hämnden är ljuv.



Sedan när jag skulle gå upp till omklädningsrummet och ska byta om, öppnar jag dörren men vänder mig sedan om för att kolla en sak på anslagstavlan bakom mig. Sedan öppnar jag dörren för att gå in. Då hoppar en jäkla brud fram vid namn Camilla Thidell!  Jag skriker högt som sjutton + att jag duckar (varför duckar jag egentligen?!)


Vi skrattade gott åt det efteråt i omklädningsrumme, och som sagt...Hämnden är ljuv.

Efter jobbet åkte jag till familjen Christiansen, min familj nr 2.
Jag var väldigt generös ovh köpte med mig en kladdkaka hem till dom.
Lovade att spara en bit till Frida tills hon kom hem, men den lyckades Levis käka upp.

Och nu är vi här. Jag , Therese & Frida i Therese stora rum.
Hittade riktigt gamla bilder på Thereses data. Bla från Brattön då jag var blond haha.


Onsdag, torsdag & fredag

Igår blev det som sagt snabbt till jobbet.
Jag fixade så att jag jobbade stägning istället för 20.30, gott :) Tack Therese!

Sen körde jag hem Lotta och Anna. Hämtade upp Jossan och åkte till Hålanda.
Vi gjorde nattamat runt midnatt med mackor och te, mumma.

Vi satt och kollade på TV länge.
Vi gick till sängs och bara tjötade och fnittrade. Somnade runt 04.00...

Upp kl 10. Gjorde mackor och gröt till frukost + te såklart!

Sen ut på härlig promenad med hundarna i snövädret, snöar jätte mycket här faktiskt!

Nu blir det kaffe. Sen åka till jobbet kl 14.00. Börjar 16.00 men ska äta innan.
Sen ska jag tigga sovplats i Partille eftersom jag börjar 07.00 i morgon, känns liiite onödigt att åka hem.

tar med mig träningskläder eftersom jag hoppas att jag hinner träna, vet nämnligen inte hur länge jag ska jobba.

That´s It!



Pepsi när vi hämtade honom

"Det står här på schemat att du ska jobba idag"

Fick precis ett 3 svar på mobilen.

"ja hej det var Anette här. Det står på schemat att du ska jobba idag mellan 16.00-21.00"

Shit!
Ringde upp och fick reda på att mitt namn står på ett av 2 scheman.
Men inte på mitt schema.

Så där stod jag, i löparkläder redo att gå ut och springa med hunden.
Nu är det bara till att byta om fort som attans och sticka till jobbet.
Måste lösa mat på något sätt, är rätt hungrig. hade tänkt äta efter spring rundan. Attans....



Livet e underbart, no stress.


Jessica Szanto

Tjo!

Tänkte att det var på tiden att jag skapade en liten plats här på bloggen där det står lite om just vem jag är.
Jag hittade några listor med frågor som jag svarat på :)



Jessie




Namn: Jessica Madeleine Szanto
Ålder: Fyller 20 år 1 maj!
Hårfärg: Färgar håret mörktbrunt ständigt. Var blond för 3 år sedan.
Ögonfärg: Jätte konstig färg! gröngula eller något?
Sko storlek: 37/38
Familj: Pappa, mamma, viktor(18), Therese/Titti (16) , min vovve Zantos 1½ år, papegojan Jacko (15) och Pepsi (8 veckor)
Vart bor du? Flyttade till landet november 08 till en liten by(?) som heter Hålanda som ligger i Ale kommun.
Har bott hela livet i en villa i Partille innan.
Varför flytta till landet? Föräldrar har länge länge kollat på hus ute på vichan och fastnade för detta. Så det var bara att hänga på!
Trivs du?  Jajjemän! Avståndet är dock ett minus + att jag saknar huset på Björnekullaliden som sjutton. Kan vi inte bo på 2 ställen?
Jobb? Japp, jobbar på ICA Maxi Partille sedan 3 år tillbaka. 
Körkort? Ja
Bil: ja. En grön liten Ford Escort som är min lilla pärla
Fritiden? Spelar fotboll i mitt älskade Öjersjö IF med världens goaste brudar. Sedan blir det lite löpning och gymmet lite då och då.
Annars tycker jag väldigt mycket om mina kära vänner, att resa, handla kläder, skor och onödiga saker som jag egentligen inte behöver.
Gillar även att baka :)
Vilka fritidsintressen har du gått i? Ridit i många år, gymnastik, dansat och strövarna!
Framtiden? jao... mitt ål just nu är att jobba och spara pengar. Vill nämnligen ut och resa. Helst ut och jobba någonstans. Vara borta länge. Har ännu inte bestämt land eller vad jag ska hitta på.
Sedan när jag kommer hem börjar allvaret. Då ska jag börja plugga, skaffa lägenhet, en man, barn, större bil, villa och tillslut bli den ultimata mamman/hustrun....haha!
Plugga till vad? Jag vet inte! usch...
Käraste vän: Josefine Elin Gunnel Svensson! Min ljusa hälft!
Varför? Vi har samma sjuka humor. Vi är väldigt lika på samma gång som vi är så olika. Finns alltid där i vått och torrt. Grym helt enkelt.



Nu till de onödiga frågorna.


Drömresemål: finns många. Bla Galapagosöarna.
Vilka länder har du rest till? Tenneriffa, Ungern(bilade ner så åkte genom några länder på vägen ner), Italien, Turkiet & Thailand.
Sol- eller vintersemester?  Söker just nu värmen. Men har starkt tycke för skidsemester!
Dusch eller badkar? Badkar
Favorit mat: Gillar tahimat och det mesta som är hemlagat.
Favorit dryck:  te, varm oboy och goda drinkar!
Chips eller godis? Chocklad!
TV eller dator? Min laptop
Sommar eller Vinter? En hederlig svensk sommar!
Hur ofta byter du sängkläder? Rätt ofta, älskar känslan av nybäddat :)
Hur lång är du? 165 cm. Vet inte vad som hände med mig, en dag stannade jag till växten, och alla mina syskon växte om mig med rekordfart. Så nu är jag kortast i familjen.
Har du tatuering, hur många? Japp, men ännu bara en.
Favorit-ställe i Sverige: Är väldigt svag för kära Lilla Brattön som ligger vid Tjörn.
Bada i sjö eller hav? Sjö är bra för jag hatar maneter, är verkligen jätte rädd. Men ändå är havet alltid det bästa!
Har du pojkvän/flickvän? Nope
Hur tidigt stiger du upp? Om jag inte jobbar är det ca 09.00 varje dag för morgonpromenix med hunden
Vem/vilka vet mest om dig? Jossan & Therese kanske? 
Gillar du att slåss?
aa, kuddkrig!
Har du utländska föräldrar? Pappas föräldrar är från Ungern
Vem kramade du senast? Min syster!
Vad längtar du till? Sommar, sommar & sommar
Sparare eller slösare? humm. Föredetta slösare?
Bio eller promenad? Svårt. Gillar båda. Beror på med vem :)
Är du kittlig? haha. aaa nästan överallt!
Rädd för insekter? Klarar en del, ej spindlar.
Anser du att du är stark? Om jag vill
Nämn något som gjorde dig glad igår: Det är inte svårt att göra mig glad. Men det var en hel del människor som gjorde mig glad igår.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Svår fråga. Tror på starkt intresse vid första ögonkastet :)
Favoritklädsel? Leggings och tunika
Vad gör dig glad just nu? Mina nära och kära
Sommarplaner: Sola, bada, grilla, skratta, dricka goda drinkar och ha allmänt skoj!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga! 
Världens vackraste ord?
kärlek
Har du något synfel? tror egentligen att jag har det. Har haft glasses.
Tandställning? Nope! Men har haft i 2½ år. Fy.
Gillar du att sjunga? singstar och i duschen är mina favoriter
När du svär, vilket ord använder du då? Fan...
Vad längtar du mest efter just nu? att våren ska komma
Motto? Tro, Hopp & kärlek




Så, nu vet nu lite mer om vem Jessica är.


Beyoncé - Halo

Jag verkligen älskar, älskar, älskar låten. Får aldrig nog av den!
Vacker som få






Snart kommer hon till Sweden, då smäller det!

Godnatt och sov sött

Dags att  gå till sängs. Ska kolla på någon töntig kärleksfilm som vanligt.
Här är mina favorit "sömn" plagg just nu. Love love love...

"Sov sött"


Asos







Victoria Secret




Söndag kväll

Då var helgen avklarad, igen.

Det blev en lagom helg för min del.
I fredags var det träning och vi spelade som sagt beachvolleyboll. Kul som attans. Vi var inte lika många som sist, men det var riktigt skoj!

Sedan körde jag hem några från laget hem till Partille, efter det hämtade jag Therese C, och vi åkte hem till Hålanda.

Lördag
Upp och åt god frukost på morgonen.
Sen åkte jag och Therese iväg för att kolla på en inomhusfotbollscup, trevligt :)

När vi kom hem gick jag, therese, mamma, pappa och Thereses föräldrar på en lång promenad med alla hundar i det härliga vädret.



Pepsi somnade gott innanför pappas jacka


Therese, Levis, Jag, Pepsi & Zantos


Kvällen bestod av en riktigt god middag, melodifestivalen och lite goda drinkar :) En mycket lyckad och lagom lördag!

Vet ni vad det betyder? Jag överlevde alla hjästanadag!
Fasade lite för den dagen. Alla andra år har jag mest sett fram emot den, en av mina favoritddagar.
Men det är lite anorlunda i år. Jag har blivit lite mer "anti" inför den dagen. Vart man än går är det hjärtan och kärlek överallt, verkligen överallt.

Läste en tiding häromdagen där det stod: "Vad du ska göra på alla hjärtans dag". Lite tips på kärleksfilmer och mysiga resturanger  bla bla...
I slutet av artikeln fanns det en liten spalt där det stod "Att hitta på för dig som inte har någon kärlek"
Ingen kärlek? Schyst...Jag har minsann kärlek ändå :)

love


Ne men alla hjärtansdag är väl en jätte bra dag, hoppas nästa år blir bättre haha...


Idag är annars en typisk söndag = vilodagen
Jag har varit väldigt trött och lite lat också kanske (förutm hundpromenaderna!)

Kanske för att jag och Therese hade Pepsi i vårat rum inatt, vi vaknade några gånger på natten. Vi tog ut honom varsin gång mitt i natten. kl 08.00 vaknade jag av att han lagt sig på min mage och började slicka mig i ansiktet, han var vaken för dagen :)

Ikväll blir det annars kanske någon bra film? Brukar trotts allt gå en del bra filmer på söndagar kl 21.00. Får se vad det blir.


Bye bye
Love Jessica


Nu ska jag nana...



Nu ska jag sova. Mitt mål var att ligga i sängen kl 22.00, men ack som jag bedrog mig.

Börjar 06.00 i morgon bitti = vakna 04.00 = åka hemifrån ca 05.00

Men det funkar för mig, jag får sällskap av Titti och vi brukar alltid fixa te eller kaffe+frukost som vi fiker med i bilen + riktigt go musik.
Har redan fixat en macka till i morgon som jag ska ha i bilen. Det kallas bra planering! yes

Annars har min lediga dag varit mycket lyckad, är helt slut efter allt lekande med Pepsi.

Efter jobbet i morgon är det träning, och vi ska åka till NRJ-hallen och spela beachvolleyboll! Det är svin kul!

så ser fram emot detta :)


Sist Öjersjös damer lirade beachvollleyboll


Till helgen blir det mycket familj och vänner. Det är även alla hjärtansdag och i min situation passar det väl utmärkt att umgås med dessa?
Alltså en lugn helg utan ståhej. Familjen Christiansen kommer hit på lördag och sover här. :)

Ne, nu får det bli att krypa ner i sängen.
Natti natti sov gott och vakna torrt

// Jessica

Välkommen Pepsi!




Våran lilla valp har äntligen flyttat hit.

blandrasen Pepsi 8 veckor, söt som socker!

Jag, pappa och Titti åkte hela vägen till Vara idag och hämtade honom. Han har bott på en mysig liten gård. Där finns  hästar, hundar och katter.

han har teckning som en Bernen sennen. han är brum/vit och det bruna är lite spräckligt tigrerat.

Han och Zantos var lite avaktande mot varandra till en början, men nu springer de runt och leker med varandra.
Han vaknade precis efter lite vila, det tar på krafterna att leka med brorsan!



Titti och Pepsi på väg hem



Lite skillnad i storlek ?



Pepsi trött efter all lek med Zantos

"Din bil ligger i ett dike i Björndammen"



Jajjemän!
Den gick jag på i alla fall!

Fick precis ett samtal där en kille i luren säger:
"Hejsan, är detta Jessica Szanto? Har du en grön bil?
Jag: "Ööö...aaa?"
Han: "Okej, för den ligger här i ett dike i Björndammen. Vad är det för reg nummer på din bil?
Jag: "Det vet jag faktiskt inte, har precis köpt den" (Mitt hjärta slår ganska fort nu)
Han:" För jag sökte på reg skylten och ditt namn kom upp, du ska nog kolla upp det med bilen så fort som möjligt, vill du ha mitt nr i fall det är något?"
Jag: Ööö.. aa visst.

Tack och hej

Jag går ut till pappa och säger: Pappa! Min bil ligger i ett dike i Björndammen! Eller står den här ute? Varför skulle någon ta bilen här i Hålanda och åka till just Björndammen?

Pappa: Men den står här Jessica. Hur vet du att det är din bil då?
Jag: De sökte ju på reg nummret!
Pappa: Men bilen står ju på mig.

Va fan! Jag är såååå lurad!
Jag går in på hitta.se och säker på mobil nummret som jag fick av honom i telefonen. Och vilket namn kommer upp?

CAROLINE KLAMAS!

Sen ringer hon, och jag hör bara att några personer asgarvar i telefonen...
Det gjorde jag också sen.

Vem sjutton åker in till just Hålanda för att sno en bil?
Varför just ta min lilla bil?
Och varför köra ner den i ett dike i Björndammen?

KokkoJessie
Men jag fick ett gott skratt i alla fall!

Hahahaha...

Sweeet

Tjo!

Sitter just nu i en supergo dubbelsäng i syster Tittis rum och äter bullar. Helt nygräddade bullar som hon har bakat. Lite sent att äte nu kanske, men jag måste ta itt ansvar som storasyster och visa uppskattning för hennes uppoffringar :)

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jobbat förmiddag, slutade 16.00 åkte och hämtade minsa syskon sedan åkte vi och handlade. Vi sjöng i bilen hela vägen till Hålanda, i alla fall jag och Viktor :)

Sedan kom jag hem och möttes av världens gladaste hund som inte visste vart han skulle ta vägen när han såg oss, han gled runt bland snön på tomten som Bambi på hal is!

Sedan fick jag faktiskt ansiktsassage och handmassage, jag svävade efter det och kände mig som en ny människa, thanks!

Om jag ska skriva lite om igår så finns det inte så mycket att nämna där heller. Jobbade förmiddag på golvet. Sedan skulle jag försöka hitta Cissis café på vägen hem i gamlestan, men jag har verkligen sämst lokalsinne och helt pötsligt kom jag ut på motorvägen igen, så det var lika bra att fortsätta där, haha.

Stannade till på Sportlife i Älvängen, kollade lite priser där. Ska köpa medlemskort där nästa vecka. Innan var det nära och bra med Friskis&svettis i Partille + att det är gratis där pga jobbet.

Sen när jag kom hem var jag ute på en lång promenad med Zantos, riktigt gott.
Men sedan på kvällen när jag gick sista doggywalken ringde pratade jag med Cissi på jobbet och så står 3 vildsvin på ängen vid sidan om mig! Vi skulle precis avsluta samtalet, men..
Jag: "Cissi!, Det står vildsvin här på ängen!"
Cissi: Har du gått vilse på ängen?"

Haha...
Hon fick i alla fall stanna kvar i luren och prata ed ig tills jag gått förbi dom :)


Pepsi!

Pepsi
Pepsi 4 veckor gammal

Men i morgon är det en stor dag för familjen Szanto.
Vi ska nänligen hämta hem våran lilla valp! Han är nu 8½ vecka och redo att flytta hem till oss.
Vi har funderat mycket på namn, men har tillslut beslutat oss för Pepsi. Jag tycker trotts allt fortfarande om Charlie. Men Pepsi är lite gulligt det också :)
Ska bli riktigt spännande eftersom vi pratat om en hudn till så länge nu.
Ska bli kul och se när han tröttar ut Zantos.


Bye bye
Love Jessica


Brandkatastrofen

Australien
Kiewa Valley, nära staden Dederang i nordöstra Victoria.


Har någon kunnat missa det hemska som pågår i Australien?

På flera ställen i Australien pågår det nu bränder.
Tack vare starka vindar sprids elden fort.
181 personer har dödats hitills.

Inne på Melournes sjukhus har man minst 50 personer som kanske aldrig kommer identifieras.

Det värsta av allt är att några av bränderna är anlagda. De har tagit två personer som är misstänkta för detta. Sikka idioter.


Hoppas det snart är över.

James Morrison feat Nelly Furtado - Broken Strings


Dagbok?

Ibland känns det faktiskt så, som om det är en liten dagbok det här. Inte så jätte kul att läsa om vad jag gör varje dag kanske? Det är faktiskt en liten skala som besöker min blogg var och varannan dag, så blir jag glad :)

Jag ska börja skriva lite roligare inlägg igen, så som jag gjorde på Jessibloggen. Nu blir det bara att jag skriver vad jag har gjort och sånna saker, sådär kul.

Men idag blir också ett sådant gammalt hederligt inlägg. Detta har Jessica hittat på det senaste dygnet:

Igår jobbade jag. Sedan åkte jag hem till familjen Christiansen som bjöd mig på lite mat. Skulle fika med Therese kl 18.00 så la mig i deras soffa en stund och kollade på TV med Frida. Vi såg "Amrican Funniest Homevideos". Jag verkligen älskar det programet! hinner ta det lugnt i ca 20 min, för då ringer Therese och säger att hon har slutat.
Då blev det alltså lite fika.
Sedan hem, packa träningsväskan och åka till träningen. Väldigt rolig träning med mycket match, I like.

Efter det hämtade jag jossan runt 22.30. Vi åkte ner till Shell och köpte "gottgott".
Hem och slappa framför TV:n.
Vi somnade sent. efter 03.00.
Kl 07.30 ringer min chef och undrar om jag kan jobba tidigare idag.
"ja visst!" Så istället för att jobba 13.0019.30 blev det 09.00-19.30.
Men halva dagen jobbade jag i charken, så dagen gick fort ändå.

Och nu hem och laga lite pasta med sallad. Jag har städat det sista och ska nu bara samla ihop alla mina saker, sedan ska jag slappa.  Är ganska trött. I morgon blir också en lång dag, 10.00-20.00.
Sen ska jag hem till Hålanda! För i morgon kommer mina kära morföräldrar hem och då får jag "flytta hem" igen.

Men det har varit riktigt gott att bo själv. Lite ensamt ibland när Therese inte är hemma, men ändå skönt :)
Hon åkte föresten hem till Hålanda igår eftersom hon är sjuk.
Det betyder att jag har städat allt själv. det planerade hon bra.

Det batyder också att jag får slappa helt själv, men men sånt e livet. Kommer förmodligen ändå somna som en stock sen.

Nu ska jag äta min lilla pastarätt.


Love Jessie
fika

Snö!

Idag har jag varit hurtig. Först tog jag en promenad med Zantos. Sedan åkte jag och Jossan till gymmet.

Sen ut på promenad igen.
Har även röjt lite här nu i lägenheten. Bara några dagar kvar sedan är jag Hålandabo igen.

kl 16.24

Det snöar! Ja! Så jag och Zantos har inget bättre för oss just nu, så vi ska ut och kicka bol i snön:)




Puss&kram Jessica

En ledig dag


Zantos


Skönt att vara ledig idag. Min vovve har varit med mig. Så vi har gått en hel del idag i det fina vädret :)

Släppte honom inne på fururlundsplanen, han älskar att springa efter sin boll där. Vi hittade en plastboll, men den bet han sönder.

Idag blev det en mycket sen middag också. Jag lagade pannkakor :)

I morgon ska jag jobba. Då ska min käre vän Josefine vara barnvakt till Zantos. Hon har tjatat om att få vara det ett tag nu, så det var väl dags :)

Nu ska jag hoppa in i duschen (bättre sent än aldrig) och sedan nana...




Sov sött
Love Jessica

Brunch!

Det blev inte så mycket sömn inatt. Kunde inte somna om ordentligt när de andra gick i morse heller. 
Så har legat i soffan och bara slappat ett tag nu, gott.

Men så kände jag att det var dags att äta någonting. Blev inte så mycket till middag igår pga jag skulle hämta Maria i Gråbo och sedan även Emeli.

Men så är jag här helt själv och funderade på vad jag skulle laga.
Och det blev Tagliatelle tillsammans med en god röra med bla lite bacon och grönsaker i, mumma!
Strax är det färdigt och magen ropar efter mat :)

Om några timmar ska jag + mina två syskon åka ut till Hålanda och "hälsa" på. Skönt att få hemmalagad mat utan att röra ett finger igen :)
Där stannar vi i några timmar, sedan åker jag hem till Partille igen.

Är ledig i morgon också, trevligt :) Vad ska man hitta på då då? Städa kanske....

Men nu är min mat färdig, och det ser faktiskt riktigt smaskens ut!

Love Jessie



Gammal go bild på syskonen Szanto

old

Efterfeste?

Njaaa....


Men här sitter jag iaf med Otto cch Rabar.
Rabar körde precis Maria till Vallhammra,med min bil.


Snacka om att tro att man litar på folk, men han körde galant och kom  precis hem hit.
Vi är trötta och sega och sitter bara tjötar :)

I morgon ska vi ner till ICA och köpa frukost kanske. Inget jobb i alla fall, bara ta det väldigt lugnt.

Kvällen har varit väldigt roligt, och väldigt lång. Vi åkte väldigt sent in till stan.



Otto och Rabar fick önska en bild...



Det var allt för stunden.

Puss&kram Jessica


RSS 2.0