Gnägg.

Idag har jag varit i stallet hela dagen lång.
Först åkte jag till sallet där sköthästen Tara står. Idag blev det ingen rodtur pga vädret, så Zantos fick följa med som sällskap.
När vi parkerat på gården gick vi bort till hagen för att kolla till hästarna. Zantos fick följa med in i hagen när jag skämde bort hästarna med godis. Han har blivit riktig duktig när han är kring hästarna :)

Sedan åkte jag hem och lämnade av Zantos. Så körde jag till grannen Hanna. Vi skulle prata lite kring att jag ska börja sköta hästarna hemma hos henne några gånger i veckan. Då kommer jag vara där, och inte köra till Tara längre. Det är bekvämt att ha gångavstånd till stallet istället.
På deras gård finns det 2 shettisar varav ena är ett föl på 7 mån. Sedan finns det 3 C-ponnys och en D-ponny. Just nu är det 2 inackorderingar.
Nästa vecka tänkte jag att jag ska ta shettis stoet och promenera med tillsammans med Zantos. De är nästan lika stora. Känns ganska sjukt att ha en hund som är lika stor som ponnyn :)
Jag ska bland annat hjälpa dom med stallet som de håller på att bygger. De är nästan färdigt, bara 3 boxar kvar som ska byggas. Det är himmla fint!
Vi pratade lite om vad en inackordering kommer att kosta när det är färdigt. 1500 kr för ponny och då ingår allt.
Så börjar tankarna sväva iväg
...

"1500 kr. Tänk då om jag tar en häst på foder. 1500 är ju inga problem. Mycket mer än så tillkommer inte om jag har den på foder."

Jaja. Drömma kan man ju. Önska man kunde trolla fram mer tid också :)

Strax ska jag packa ihop mig och åka hem till mig. I morgon blir det jobbet 07.00-15.00. Sedan ska jag skynda mig hem för att visa lägenheten. Efter det blir det fika med Jossan innan vi åker hem till henne och gör i ordning oss för kvällen. I morgon är det nämnligen klassfest. Längtar verkligen, ska bli himmla skoj!

Söndag är utan planer. Måndag ska jag jobba, men ska lösa tiden eftersom vi har träningsstart då. På förmiddagen ska jag träffa ägaren till lägenheten i Bjärkekärr. Om allt går som det ska blir det den :)

Men nu ska jag samla ihop mitt pick och pack. Men min hemresa kommer inte bli tråkig. Läser bok 2 nu i Twilight-serien. Titti ska åka till Partille, så jag får sällskap där också :)

Puss&Kram
Jessica


Internet problems...

Japp, har haft problem med mitt trådlösa internet, men nu funkar det igen!

Nu ska jag ut en sväng med hundarna, sedan blir det film.
Efter det blir det ett gott inlägg här på bloggen  :)

Bye bye
Puss&Kram
Jessica

Sist men inte minst....Brattön!

Hej!

Nu är har jag och lillasyster Titti precis anlänt hemma i Hålanda.
Inatt var vi på Brattön och sov hos mormor och morfar.

Igår åkte vi dit. När vi kom till Nisse platsen skulle vi få skjuts av morbror Daniels kompis Mattias till Almön där färjan går till Brattön. Han skulle nämnligen hämta Daniel och Tim.
Vi satt och tjötade hela vägen. Det visade sig att han kände lite folk från jobbet. Vad världen är liten ibland  haha.

Vi tajmade perdekt med färjan "Granita". Solen sken och det började bli ganska varmt.
Vi hinner hälsa på Daniel när vi stiger av på Brattön, han ska ta Granita tillbaka.

Äntligen var vi där, på mitt älskade Brattön. Det var första gången iår, första gången. Usch...borde åkt dit mer.

Vi stannade till vid kiosken och köpte glass innan vi gick till stugan. Där mötte vi Madde. Han hälsade på mig och Therese så sa hon "Guuud vad ni har blivit stora flickor! Vem är det som är äldst nu igen?"

Den eviga frågan....

Jag: "Hehe, det är jag."
Så kollar hon lite osäkert på mig typ som om hon jag skulle skojja.
"jag är kortare, men äldst. En dag sa det bara stopp och båda mina syskon växte om mig på nolltid. Jag vet inte vad som gick fel." haha...

Men egentligen så är jag väll inte jättekort. Jag har stannat på 165 cm. Duger ändå. Jag hade nog inte viljat vara längre. Det är en bra längd. Det är kanske lite surt att Titti som är 4 år yngre är en bit längre än mig, men men det kan jag ta :) Viktor är betydligt längre än mig. Även båda mina föräldrar är längre än mig, pappa är hela 194cm. Jag tror jag är adopterad, eller så är bravbäraren min pappa, han är ganska kort.

När vi kom fram hälsade vi på alla. Therese var jätte trött, hon hade gygnat dagen innan, och det märktes. Hon är gaalen. Så hon gick in och sov en stund i stugan. Vi andra gick upp till Eva där vi satt och drack lite vin. Där låg solen på ordenligt ibland och det var ljuvligt.
På kvällen gick vi ner till resturangen för att äta middag. Vi satt utomhus.
Där var vi hela kvällen. Jag smugglade öl till min syster. Varje gång köpte jag 2 öl, de trodde jag var en riktig stordrickare :)

Senare var vi några som satt på altanen vid stugan. Där blev det vin och mycket tjöt. Jag fick återberätta min älskade historia om den dagen min bil gick sönder 05.30 på morgonen. Då hände ju allt möjligt. Den har jag berättat många gånger må jag säga. Min lilla morfar höll på att bryta ihop av skratt.

Den dagen, herregud. haha. Jag skrev ett blogginlägg om den. Kanske lite kul att läsa. Den finns under perioden "mars"  så finns den en bit ner på sidan med rubriken "Fy sjutton vilken dag"

Sedan har jag ju klassikern när jag blir lurad att min bil nlir stulen haha. Det var min kära vän Klamas som lurade mig.

Men det var i alla fall riktigt skönt att åla ut till Brattön. Det blev min avslutning på semestern!
I morgon blir det jobbet igen.

Det ringde föresten en kille idag som ska kolla på min lägenhet. Jag har ju den bara till 1:e sep. Sedan har jag ingenstans att bo, usch. Flytta hem igen? Får se hur det blir med Partille eller Björkekärr.

Men nu ska jag packa ihop mig och åka hem till min lilla lya. Mätt och belåten efter mammas mat :)

Puss&Kram
Jessica

Nu drar vi!

Så, då var jag & Titti färdigpackade!
Nu drar vi härifrån, till vårat sommarparadis Brattön. Underbart.

Jag är dick lite irriterad på att min mobil kråglar lite ibland fortfarande, men men.




Bye bye!

Puss&Kram
Jessica

Sommarkväll!



Tjo!

Jag & Titti kom hem för ca 1 tim sedan.
Jag hittade allt som jag sökta idag, gott!

Vårt första stop blev systemet i Ale. Där köpte jag öl och mitt favoritvin Block Tower.
 Sedan körde vi till Backaplan till  Myone hästsportsbutik.

Hittade dessa sakerna.

* 2 par ridsockar
* 1 par ridkängor. Har alltid haft den här modellen i alla år. De är toppen!

 


Sedan köpte jag också en ny aktivitetsboll till hundarna, deras förre är sönder. Denna gången blev det en modell sönder så att de inte kan greppa den. Man lägger hundgodis i den, sedan får de putta på den för att det ska ramla ut. Så får de små liven tänka till lite!
Passade även på att köpa hundmat till Zantos. hade fått lite foder "på prov" från märket Nutro, och det gillade han! Så det köpte jag idag. Han är en enormt kräsen hund. Om han hade fått bestämma hade han haft sås till allt + bara äta matrester. Men torrfoder måste han ha, så att han får i sig allt han behöver.
Lite röktagris knorrar fick hundarna idag också :) Lördagsgodis.


Efter det körde vi till Backaplan. Där köpte jag örhängen och fyndade en klocka! Har tyvärr ingen bild på klockan, men ska försöka fixa detta. Titti köpte också lite smycken. Sedan fikade vi och efter det körde vi mot Ale.
Vi stannade till och hadlade blanddricka för ikväll också. Viktor köpte med sig Bacardi watermelon från flyget. Så vi ska blanda min favoritdrink! I like!


Men nu ska jag ner och ta en kopp kaffe med Titti och mamma.
Sedan ska vi bege oss till Erik & Helen där en supergod grillmiddag väntar! Pappa är redan där eftersom ahn hjälper Erik att bygga planket runt Jacizzin. Ikväll ska vi bada också, så bikinin ä nerpackad.
Jag tar cykeln med Zantos springande bredvid mig. SÅ gör han av med lite energi. Pepsi får inte följa med, han är för liten :)

Pratade föresten med min käre vän Bishop idag. Vi ska ju ha klassfest nästa helg, det har jag inte nämnt ännu. Vi ska vara hemma hos Maria. Ska bli himmla skoj!
Han pratade om att han ska ut idag i alla fall, alla ska ut idag känns det som. Jag är faktiskt lite sugen. Jaja. Vi får se.
Oavsett så blir det alkoholiga drycker för mig ikväll.


Ha en underbar lördagkväll i solen!
Puss&Kram
Jessica


Start´n to get better


Systeryster Titti



Min kära förkylning börjar ge upp nu, eller det hoppas jag i alla fall.
Inatt var det lite lättare att sova :)

Viktor skulle egentligen jobbat idag. Men han har hostat sönder ala våra öron inatt och igår när han kom hem mådde han väl sådär. Så han är hemma idag.

Alldeles strax ska jag & Titti åka in till stan. Vi åker först till systemet här i Älvängen. Ska shoppa lite vin och öl till mina päron inför grillkvällen. Sedan kör vi vidare till Backaplan. Jag ska in på Myone som är en stor hästportbutik. En av de bästa enligt mig, i alla fall för ryttaren.
Så ska vi gå där och strosa kring affärerna. Jag ska inte shoppa något onödigt, det har jag bestämt mig för.
Jag ska bjuda min lillasyster pålite lördagsfika i alla fall. Det gillar vi :)


I´ll write some more later!
Kisses&Hugs Jessie

Ego, ego, ego & ego.

Haha vet ni vad?

Jag har klippt lugg!
Eller mamma klippte min lugg. Vi pratade om det i morse som sagt. Så idag efter middagen sa jag: "Mamma, ska jag klippa lugg eller? Tänk om jag inte alls passar i det"
"Men då är det ju bara att sätta upp den. Lika bra att testa och se"

Helt rätt!

Så vi tog fram alla "klippgrejer" och så börjades det.
Det blev ändå ganska bra. Det svåra kommer vara att hålla den platt, eftersom jag har sånt självfall.

Sedan fixade jag till resten av håret, och det funkar ändå med luggen.
Så här komemr en massa ega foton på min nya friss!

Nya frissen




























Så nu har ni fått nog av mig. Det blev väll ändå helt OK?


Pratade föresten med min bror Viktor nu efter han kommit från Ayia Napa.
Han har haft en himmla bra resa. Bungy jumpen sa han var det bästa, och det förstår jag mycket väl!

Så berättade han att han träffat några tjejer från partille.
En kväll börjar han dansa med en äldra kvinna(milf haha) på en nattklubb.
Han tänker självklart:  "najjs!".
Och de dansar på. Helt plötsligt kommer en av "Partille-tjejerna" fram och säger:

"Men mamma!"
Hahahah...

Klockrent brorsan!


Nu ska jag kila ner och koka upp en stor kopp te med honung, gör susen för min hals.
I morgon förmiddag ska jag och mamma åka och småshoppa lite saker.
På kvällen ska det grillas och badas hemma hos farbror Erik. Får se om jag stannar.
Hörde literykten om oxfilé bland annat, låter ganska lockande. Det är inte det direkt som finns hemma i mitt kylskåp.
På söndag ska föresten jag & Titti till Brattön och sova där. Det ska bli himmla mysigt!

God natt på er alla
Dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica




Prosit.

Idag har jag nysit 261739 gånger, kul.

Inatt hade jag feber och idag har kropptemperaturen gått upp och ner flera gånger. Blir så arg!

Anna från jobbet frågade om jag ville följa med henne med några andra för att dricka lite vin och bowla. Hade varit skit skoj! Men det funkar inte så bra när man är sjuk.... attans.

Nu är i alla fall lillebror hemma från Ayia Napa. Han har berättat allt det roliga för mig haha. Sedan när jag skriver ska jag avslöja lite skoj.

Nu är det middag.

A just det..... jag åkte inte hem till mig idag eftersom jag ändå inte mådde bättre. Efter middagen ska jag göra en grej som jag kanske kommer ångra...
Mamma ska förmodligen klippa lugg på mig. Va fan, lika bra att testa! Jag får väll sätta upp den om det inte blir bra :)



Ha det bra så länge
Puss&Kram
Jessica


Gillar

Gillar.

Regina Spektor - Samson


Snurrig i bollen!



Idag känner jag för att ta en bild då jag verkligen antränger ig för att se supersöt ut.




Fy sjutton, mitt huvud. Jag brukar inte ha huvudvärk, men aj.....
Nu de senaste timmarna har jag börjat må sämmre. Jaja, skönt att det blev nu i slutet av semestern. Men vad är det för konstig grej jag fått? Ett mysterium.

Jag blir så irriterad på min mobil. Den krånglar. Ibland får jag inga sms, jag kan inte skicka. När man ringer till den, kommer man ej fram. Vad sjutton?!
Jag vill inte ha det så just nu, mobilen måste funka. Annars är det rätt mycket som inte går ihop. Sorgligt, men sant.

Jag tror jag åker hem i morgon. Jag kan ju inte stanna i Hålanda i all evighet. en vill inte tillbringa fredagskvällen ensam. Det får lösas. Säkert någon annan som känner likadant och kan tänka sig en lugn kväll med en halvsjuk brud som vill prata av sig.
Segt bara att man inte kan ringa mig. Det blir att ringa hem till Hålanda eller skriva på msn/face  :)

Men nu ska jag bädda ner mig, är helt slut av ingen anledning....
Nu blir det film på min laptop istället, någon töntig käleksfilm, som vanligt....

Varför kollar man på dom egentligen? Oftast mår man bara dåligt efterso man också vill ha det så perfekt. Haha ibland är man allt för rolig. Men någon dag blir det väll så, när man minst anar det.


Tänkte bara avsluta med en fantastiskt bra låt.



Green Day - 21 Guns




Sov gott allihopa
Dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica

Seg dag idag







I morse vaknade jag runt 10.00. Somnade runt 04.30. Snackade i telefon rätt länge. Samtalet var bra och lite jobbigt på samma gång. Men vi kom överens om en sak, en bra sak. Jag gillar det. Who doesen´t?

Förövrigt har denna dagen har gott galet fort!
Jag vaknade i morse av att jag hade väldigt ont i helsen.
SÅ jag gick upp, gjorde en stor kopp te och lite annat.
Sedan kröp jag ner i soffan. Så kommer mamma och säger: "Om du vill kan jag ge dig lite fotvård. Massera, peela och lite sånt. Vill du det?"
Oja!
Så jag satta fötterna i fotbad och sedan blev det lite fotvård. Det var helt himmelst skönt och avslappnande kan jag säga!
Det är bra att åka hem till sina kära föräldrar ibland :)

varmt, kallt, varmt, kallt. Så kände jag hela dagen.

Helt plötsigt var det middag, redan!
Sedan åkte vi bort till Erik och Helen. Pappa är det och bygger kring deras utomhus jacuzzi. De ska bygga ett plank runt. Där inne finns också bar ansluten till jacuzzin, dusch och sittplatser. Kommer bli himmla fint! Dörren in är en stor grind av smidesjärn som de fått av oss.
De hade kommit ordentligt långt idag, trotts vädret.
Vi drack lite kaffe och tjötade. Det var skönt att komma ut lite, piggnade till ordentligt.
Innan vi körde hem vi jag på deras gata med hundarna. Så ser jag att det är typ sketa många olika fåglar på en stor åker. Vattnet hade svämmat över på stora delar, så det fanns gott om stora vattensamlingar.
Så säger jag till Zantos: "Va e fåglaaarna? Ska du ta dom? Ta dom! Spring iväg!"

"Swish"

"Plask"

I full fart löper han iväg, med Pepsi i hälarna. Det såg riktigt gott ut när sprang iväg, genom allt vatten.
Vi stannade där en bra stund. de sprang runt och jagade fåglarna kors och tvärs. Zantos fick syn på 2 tranor också, men han hade inte en chans. Det var rätt kul när de sprang tillbaka till oss och skulle komma över den vattenfyllda diket.
Båda hundarna kom i sådan fart att de inte hann uppfatta allt vatten.

De bara försvann.... haha.
Sedan skuttade de upp på vägkanten.
Det blev duscha när de kom hem kan jag lova!

Nu ska jag baka paj. Det blir blåbärspaj, mamma var ute och plockade förut.
Är på lite depp humör. Det är nog vädret och att man är lite sjuk.
Men baka löser alla livets bekymmer!

nu ska vi snart sätta på en film. Jag, mamma & Titti ska kolla.
I morgon ska jag åka till 3 hästar och införskaffa mig lite hästprylar. Sedan ska vi till Partille en snabbis och efter det hämta Viktor som kommer hem från Ayia Napa. Jag får se om jag åker med till Hålanda. Inte kul att må dåligt hemma själv i lägenheten. Bättre att bli bortskämd här hemma istället :) hehe...




Puss&Kram
Jessica


Aj min hals...

Nee, jag skriver i morgon förmiddag.  Har lagt in filmerna från Smögen nu iaf , haha.
Men jag har så förbannat ont i min hals, aj aj aj aj. Så känner bara för att lägga mig.

Filmerna ligger inne på youtube redan nu. Klick här för att komma till dom.

Nu ska jag ner och göra te.
och sedan ska jag nana.
Puss&Kram
Jessica



Dagarna som passerat...

Hej i stugan!

Nu äntligen ska jag få skriva av mig.

Först ska jag skriva om de senaste dagarna i detta inlägg, därefter skriver jag ett inlägg som helgen i Smögen.
Låter bra va?
Det blir lite mer ordning och reda då.

Igår sov jag ganska länge.
Skulle egentligen åkt och tränat en sväng på Sportlife. Men Jag skulle hinna åka och fixa i stallet innan jag åkte för att kolla på lägenheten i Partille, och där skulle jag vara 16.00.
Så jag gick upp och åt frukost. Tog en sväng med hundarna. Därefter blev det ombyte till stallkläder och skära lite äpple till pållen. Mamma åkte med till stallet idag. Hon passade på att plocka bär när jag red bredvid.
Det blev en lugn ridtur. Men Tara fick allt sträcka ut på sina ben när vi kom upp på en raksträcka. Lugn, sansad, härlig galopp.












Titti skämmer bort Tara med äpplen.







Efter att jag släppt ut Tara i hagen igen fixade jag till lite i stallet. Efter det åkte vi hem igen.
Hem och fixade sig, sedan hoppa in i bilen för att åka till Partille.
Lägenheten ligger mittemot Porthälla gymnasium.
Det är en 1:a på 40 kvadratmeter. Ligger på 4:e våningen, högst upp.
Jag gillade lägenheten starkt. Hade passat perfekt för mig må jag säga!
Idag var sista dagen att lämna in intresseanmälan. I morgon ska jag ringa och kolla läget med Partillebo, när man får svar m.m.
När vi kom hem var det middag.

Sedan när kvällen närmade sig, runt 20.30 packade vi väskorna, tog på oss varma kläder och begav oss bort till min farbror. Därifrån gick vi ett gäng till Hålsjön för att fiska och dricka lite gott.
Det blev tyvärr inte mycket fisk, men det var trevligt!





Skål!






Sedan åkte vi hem. Hade köpt underbart god glass som vi åt till en bra film.
Sedan nana.

Idag har varit en lugn dag. Varit på promenad till Holmevattnet. tog Jeepen en bit, jag & Rickard. Vi fiskade lite och åt lite fika som vi hade med oss. Idag var Zantos med också.
Där var vi i några timmar. Lite då och då dök solen upp, varmt var det i alla fall :)
Sedan ringde mamma och sa att det var middag.
Sedan var vi borde en sväng hos Erik & Helen för att fika. Idag har nämnligen mamma. farmor och jag namnsdag(jag heter Madeleine i andranamn).
Sedan åkte jag och mamma bort till en gård som ligger på våran gata. De behöver visst lite hjälp med deras hästar. Är intresserad av att ha stallet närmare och kunna rida hemma på gatan. Mycket trevlig familj! I morgon ska jag ringa och så ska vi bestämma om det blir något av det.

Det var väl allt.
Sköna, härliga dagar ute på landet. Får se när jag åker hem, kanske i morgon. Vem vet.

Förövrigt måste jag bara berätta om min käre lillebror.
Han åkte som sagt till Ayia Napa i fredags. Häromdagen ringde mamma för att kolla läget. Då berättar han att han har vunnit en öldrickartävling. 1:a pris var en "bungyjumpbiljett".
Och han hoppas banne mej också! Gott brorsan!
Sedan en eller två dagar senare vinner han en ny tävling = en till biljett!
Men Han gör inte om hoppet, utan säljer biljetten.
Haha!
Han vet hur man tjänar pengar när man är utomlands!

Men nu ska jag avsluta detta inlägg, och om jag orkar, påbörja mitt inlägg om smögen. Det blir även lite filmer från resan. Haha de e grymma!

Puss&Kram
Jessica





Ne stress

Tjo!

Helt ärligt. Känner inte för att skriva massa just nu heller. Igår fann jag ingen tid till det.
Men det var riktigt trevligt igår.
Champagne & fiske...en bra kombination.


Men igår blev det lite för mycket av det goda, på alla möjliga viss...

Det tog emot lite att dricka, efter helgen som varit i Smögen. Men jag klarade det :)
Jag lovar att jag ska skriva om sista dagarna också, men det blir likcsom aldrig av. Finns annat som kommer ivägen :)

Men nu ska jag kila!
Senare kan jag lova att jag skriver mer, då kommer fina kort också!








Puss&Kram
Jessica


Fasiken...

Idag måste jag bestämma mig.

Dessa lägenheter asså, att det aldrig kan gå ihop.

Nu bor jag som sagt på Gibraltargatan till 1 sep.

Om jag vill kan jag få en 2:a på Redbergsplatsen i andra hand, men det är från den 1 augusti. Snart!

Sedan var det lägenheten i Björkekärr, 1:an. Vet inte vad som händer med den?

Och idag så ska jag som sagt på visningen av lägenheten i Partille. Den vill jag ju helst ha, för då får jag 1:handskontrakt på den. Men i morgon är sista dagen att lämna svar. Det är även så att det är flera spekulanter.

Suck....

Jag hade utan problem tagit lägenheten på Redbergsplatsen. SÅ har jag den så länge jag behöver. Men hyran är lite för hög för mig.


Någon som vill dela ett litet tag?.....


God kväll

Jag får skriva i morgon.

De andra har kommit hem, och jag har som sagt en gäst här.Måste vara lite social då :)
 Jag har skurit upp lite vattenmelon som vi ska äta nu, mummsfilllibabba.

I Morgon ska jag till stallet på förmiddagen, och sedan ska jag på en visning av lägenhet!
Har fått ett erbjudande på en lägenhet i Partille.

Men som sagt, skriver mer i morgon!

God natt sov så gott
För det kommer jag göra i lla fall
Det blev inte så mycket sömn i helgen
Men det var det värt.

Puss&Kram
Jessica

Strax...

....ska jag skriva om gårdagen och helgen i Smögen i helhet.

Men först blir det en lång varm dusch. Åsa åkte precis härifrån med Xero.
Mamma, pappa, Erik, Helen & Rickard åkte och fiskade för en stund sedan.

Så nu är det jag och hundarna här. Lugnt och skönt.

Uppdate from Smoegen.

Tjolahopp i stugan!

Nu
har vi duschat, bytt om.

Igår blev bra. Haha herregud....
Först satt vi på våran altan och drack lite vin.
Sedan hämtade Jonatan upp oss i sin snygga Audi TT. Den ska jag få av honom en vacker dag serru! ;)
Så åkte vi hem till Felix som har ett hus hus precis vid Smögenbryggan. Där satt jag, Åsa, Jonatan & Felix. Sedan kom Walle dit också. Min kära söta vän Walle.

Efter ett tag kom 3 andra killar dit. De hade seglat hit. De ska bland annat delta i golftävlingen på söndag ,"Sommargolfen".
Efter ett tag drog jag, Åsa, Jonatan  & Walle till Havet,ett litet mysigt ställe vid bryggan.
Där satt vi och tjötade ett tag. Sedan drog vi till Lagergrens. Dit kom de andra sedan också.
Det var trevligt!
Sedan försvann Åsa & Jonatan som sagt....hehe.....vissa har behov! Som alla andra andra.
Jag stannade kvar med de andra.

Jaja....

När klockan var 04.00 kom jag hem till stugan. Vi hade bäddat upp min säng innan på dagen, en inte bäddat med påslakan och sånt.
Jag gör allt så tyst som möjligt, snabbt och smidigt. Mitt i allt ringer telefonen. Shiiiit, inte cäka de andra.
Men den lät inte så mycket,

Kul att höra av den personen i alla fall :) Satt ute på altanen och snackade ett tag, trevligt.

Efter kl 5 någongång somnade jag. Klockan 11 vaknade både jag och Åsa.
Efter några timmar åkte vi en sväng till Kungshamn för att lite äta mat. Gottigott!

Vädret är inte det bästa idag så vi bestämde oss för att åke hem och kolla på film.
Vi tittade på PS. I Love You. Under tiden somnade vi så gott. Riktigt gott faktiskt.

Sedan vaknade vi och tog en sväng till affären.
När vi kom hem tog jag en dusch.
Nu så sitter vi här och är på vinet igen. Vi har en hel del dricka kvar kan man säga. Inatt blir en tuff natt kanske...

Nu pratade vi precis med Bonte och kollade läget. De ska vara hos Felix idag igen. Får se om vi går det.

Vinet börjar ta ut sin värkan.....

Vi ska börja göra i ordning oss nu. Ringa Walle och kolla vad hon gör.

Jag ska säga er en sak. När Åsa dricker, kommer hon till en viss gräns. Nu har hon drickit tillräckligt och då börjar on ringa runt till allt folk på sin mobil. Inte alla kanske, men en del :) Kul!

Nu ska jag ta på mig klänningen, platta håret, ta fram skorna och bara ha riktigt skoj!

Man är bara ung en gång, det sanna ordspråket!




Smögen

Tjo!

Nu är vi framme. Vi checkade precis in, och nu sitter jag här i stugan.
Vi hämtade upp Åsas kompis Jonatan när vi kom fram till Smögen. Han bor i Hunnebo.
Sedan körde vi in till smögen. Där visade han oss runt lite. Sedan köpte vi glass. När vi satt på uteserveringen kommer Walle förbi. Hon jobbar på en jätte mysig resturang som ligger nära Smögenbryggan. Hon ska förmodligen med ut ikväll efter hon slutat jobba :)

Stugan är liten och mysig. Kylskåpet är proppullt, av alkohol... :)
Jag har precis kopplat in Åsas högtalarsystem, funkar bra!

Strax ska vi gå ner till badplatsen som ligger här på Solviks Camping. Vädret är toppen och det är varmt. We Like.






Jag gillar läget



Premiär!

Nu är den här!

Filmen "Familjen Szanto The Movie"

Syster Titti har klippt ihop denna härliga film.
Värd att se!


En bild säger mer än tusen ord

Så sant så!

Därför blirdet inte så mycket skrivande idag.

Tänker bara skriva lite om min dag.
Vaknade, fick frukost, fixade bil, hämtade upp Jocke & Sara. Åkte till Kviberg för att se matcher från Gothia Cup.
Öjersjös småtjejer är vidare till A-slutspel. Gott! Dom är riktigt duktiga. De får äta upp sig nu under sommaren, så de blir större och kan spela med oss :)

Sedan körde vi hem. Gick och åt lunch/middag.
Efter det åkte jag hem till min lya. Min säng var enormt lockande, men jag hann bara packa ihop lite kläder och sedan ta bussen igen, till Heden. Där hämtade mamma upp mig.
Så hämtade vi även Viktor hos en kompis och åkte till Hålanda.

Den ursprungliga planen var att vi skulle släppa av mamma vid Trädgårn eftersom Deep Purple skulle spela där. Där skulle hon möta pappa, Erik och Helen.
Men enligt en väder prognos skulle en enormt oväder dra in över Gbg. Inte så kul när konsterten är utomhus + att de har motorcyklarna. Så de hoppade över konsterten.





Istället blev det grillning hemma hos Erik & Helen.
Jag gick bort med hundarna.
Vi hade det mycket trevligt. Efter några timmar när mörkret börjat komma, begav vi oss hemåt.
På väg hem gick jag en genväg över en av åkrarna. Det var så fint ute. Solen var nästan helt nere och dimman började komma.
Då ser jag två rådjur springa över åkern. Sedan hör jag något flåsande. Nästan som en anfådd person. Så ser jag plötsligt rådjuren springa i full fart och efter dem är 3 vildsvin. De var de som lät! De jagade bart rådjuren, har aldrig sätt något liknande. Jag och hundarna bara stod helt stilla och tittade på från avstånd.

Under tiden tackade jag gudarna för att det inte var jag som sprang i full kareta uta ute på åkern! Haha...






I morgon
ska jag till stallet. Om vädret tillåter blir det en ridtur. Får se om jag åker dit på förmiddagen eller eftermiddagen. Vill helst hinna åka och träna på morgonen.

Sedan ska mamma, jag och Zantos till Partille. Rickard ska nämnligen vara hundvakt till Zantos när jag är i Smögen över helgen.
Jag har föresten inte skrivit att jag dit ju!
Vi har hyrt en stuga på Solviks Camping. Åsas kompis Jonatan har hjälpt oss en del. Han sa att vi bor bra och nära.
Så på fredag kör vi dit. Ska bli gott att komma bort. I morgon blir det lite shopping på systemet inför detta :)

Mamma & pappa är borta hela lördag också. Så vet jag att Rickard sagt att han vill ha Zantos nu ett tag, så då passar det ju utmärkt att han får passa honom.
Zantos kommer förmodligen vara helt slut på söndag.
Det blir nog fiske, fotboll och några löprundor för Zantos om jag känner Rickard rätt :)

Efter att vi lämnat Zantos ska jag hem och packa. Svårt att veta vad man ska ha med sig, jag litar inte på vädret.

Men här kommer lite bilder som jag lovat ett tag...

Min bullbakning









En kväll hemma hos Erik. Ikväll var det spel som gällde.










Ett litet kollage som jag fixat ihop från våran blåbärsplockning. Resultatet blev en massa goda muffins!






Lite naturbilder som tagits





Finns mycket mer bilder. Men nu börjar klockan bli mycket. Det är morgon och fåglarna sjunger som sjutton här utanför.
Jag och Titti är vakna, pigga som lärkor!
Hon håller på att fixa ihop en film om familjen Szanto, den e sketa bra! Haha...
Inom kort ska ni få se den....

God natt
Sov sött
Puss&Kram
Jessica











Jag läser det med ett leénde på läpparna

Oja!
I mitt kära fotbollslag Öjersjö If händer det lite då och då att folk värkar ur sig allt möjligt. Detta blir till heliga citat på våran hemsida.
En del förstår kanske inte alla. Jag förstår vartenda ett, och jag älskar dom!
Jag är en av de i laget som "säger saker innan jag tänker". Så en del av dessa har jag vräkt ur mig....

Härliga, knäppa, söta, knasiga och helt underbara tjejer och tränare från Öjersjö If:s damlag.



Läs och njut.






"Lös uppgiften!"

"Det är så gött att få upp den!"

"Ni har ju stora fina kroppar - använd dem!"

"Jag vaknade av att jag fes imorse, men det här var värre!"

"Jag var ute och gick och så hoppade spiken på mig!"






"Lajna (eng. line) upp er, tjejer!"

"När jag blir stor ska jag bli som Åsa.... va cool, ha en Peugeot osv...."

"Så länge jag får ligga så är jag nöjd."





"Omformulera ett till nåt annat ord..... -Två!!!"

"Säg till när utlösningen kommer så jag kan... ducka!"

"Vet du vad jag kom på imorse när jag borstade tänderna? -Jag skall bli filmstjärna i USA!"

"Ja ja, vi har fattat! Kan vi få fortsätta att spela nu?!"

"Lite gay e helt okej - dubbel chans på krogen!"

"Vi behöver en mobil toalett till nästa träning!"

"Jag har varit med Issa i duschen... och skrattade så jag fick ont i magen!!!"





"Oj, där stack jag!"

"Med springa? Mindre springa? Ingen springa?"

"Så får man upp den."

"Vems är den här avlånga?"

"Ursäkta att jag rotar dig i röven"





"Kryp upp i ryggen på dem - de skall känna om det är falukorv eller vitlök!!!"

"Jag har varit utomlands och sett lamor springa och de är snabbare än vad ni är!"

"Flickor, flickor...ni har väl hört talas om de fyra beryktade P:na.... Positiv Peppning På Plan!"

"Jag förstår att man inte vågar gå fram till Åsa - det hade inte jag heller vågat!"







"Om nån sparkar mig på benet så ligger jag och funderar på det på natten!"

"Jag har aldrig sett dig springa så fort - jag blev änna orolig!"

"Är du vänsterfotad? Nej, men jag kan inte skjuta med höger."

"Stackars lilla stycke!"

"Du skulle ha hört när vi drack Cola light förut - det ekade i hela Öjersjö!"

"Vad mysigt! Det var längesen jag duschade med killar!"

"Ingen tog emot dem även om de var jättesjälva!"

"Aaaah...jag har inte heller rakat mig. Jag kunde inte sova inatt! Å då lade jag täcket mellan benen och då började jag frysa!"

"Walle, det ser ju ut som du skall gå och lägga dig!"

"Jag har fått en lårkaka på armen!"

"Öjersjö är som en inpissad ankdamm. Därför var det bra att det kom en tuff tjej utifrån som vet hur man drar i tröjorna utan att det syns!"

"Ni måste lyfta blicken, tjejer! -Men då ser vi ju inte Gert!"

"Ställ dig på gula linjen och sära på benen!"

"Vad heter igelkott på engelska? -Hedgehog! -Då är Gert en sån!"

"Lajna upp er - men innan ni lajnar upp er så kan ni gå och fukta era läppar..."

Hansson: "Smurf, vill du att jag skall fukta dina läppar? Smurf: "Nej, nu börjar du bli ditt vanliga jag - äcklig!"

"Det är många läppar som ska fuktas!"

"Öhh...grattis då! (apropå att Issa fyllde år)

Vad har Hansson med sig i väskan? "Benskydd, skor... och en mixer!"

"Får jag också en bulle?"

"Jag ska bara kolla ifall jag har ett hål mellan benen..."

"Vissa av er har problem med att få upp den... så nu ska vi öva på att få upp den!"

"Det behöver inte ta 38 och en halv sekund för att komma till avslut!"

I ledet inför snabbhetsövning med höga knän och snabba fötter: "Shit pommes frites, vad jag är otränad..." Tjejen framför: "Jag åt pommes frites idag!"

"Hade jag inte varit där så hade det blivit mål!"

"Vi ska flytta till Partille centrum! Till Paris?"

"Oj, där var ju ingen...för där var jag innan.."
 

Hej!







Nu ska det grillas!
Måste kila!

Skriver mer sedan + att det blir en massa fina bilder!

Puss&Kram
Jessica

Stadspromenad i härliga Göteborg

Haj!

Idag har det varit toppen väder, varmt som sjutton!
Började dagen med att slänga i mig frukost samtidigt som jag plattade håret. Så gör jag jämt. Egentligen är det en mycket dålig vana, som utvecklats till en ovana.

Sedan blev det bussen till Partille. Hem till familjen Christiansen.
Sedan tog jag och TC bussen in till stan, till härliga mysiga Haga.
Vi gick bland affärerna och fönstershoppade lite. Efter en stund blev det lunch. Smakade toppen! Solen sken och jag njöt av dagen.
Efter maten betsämde vi oss för glass. Varför inte äta glass när solen skiner? :)
Där satt vi länge och tjötade. Glass smakar som bäst när det solen värmer.

Klockan närmade sig 18.30 och affärerna började stänga. Då begav vi oss hemmåt.
Vi bestämde oss för att kolla på film. Jag har sagt att hon inte får se Twilight utan att jag är med, så den såg vi. Men vi hade ej filmen hemma, så vi stack upp till Rickard och hämtade filmen.
Sedan kom vi hem, åt sen middag och såg på en av världens bästa filmer.

Men nu ska jag sova, eller aa kanske.

Puss&Kram
Jessica

Seghövve

Idag är man banne mig seg i huvudet. Tror det är vädret + att jag sov kasst inatt.
Jag kom hem till min lilla lya för ca 1 timme sedan.
Jag fasade lite för hur klimatet skulle vara där inne, pga jag inte varit där på 1 vecka.

Jag öppnade dörren och möts av en ljuvlig doft, mullbär.
Mumma!
Jag
har nämnigen köpt "doftstrån" från Camilla när hon hade ljus/inredningsparty. De är grymma! Det blir en lagom doft som räcker gott och väl, kan jag allt rekomendera!
Sedan har jag självklart vanliga ljus i lite olika dofter :)

Jag stannade även till för att handla lite idag. Släpade runt på min väska som vägde TON.
Jag gick även in till grönsaksaffären som ligger här. Det finns frukt, grönsaker, nötter, te och massa mer. Lite orientaliskt över det hela. Älskar det :)
Köpte hem nektariner och lite tomater för middagens sallad.

Jag hade ju tänkt blogga om mina bullar och allt sånt. Men mitt USB minne ville inte sammarbeta igår när jag skulle föra över alla bilder så att jag kunde blogga idag. Men jag måste lösa det, ska nämnligen använda en del av de bilderna till att göra en ny header till bloggen.
Så bilderna dyker upp förr eller senare.
Men jag kan ju medela en sak, bullarna var hemskt goda och fick topp betyg! Det blev både kanelbullar och även med vaniljsmak ;)

Men nu ska jag krypa ner imin säng. Myskläderna är på och en bra film väntar. Ska även äte lite god glass som jag köpte idag.
Detta känns helt rätt. I like.


My bed + min glass som står på datorn.

Puss&Kram
Jessica

?????




Jahopp...

Här är jag, men vart är du?
Men jag stannar. Känns som hemma.

Nu ska jag kolla på film eller något.
I nybäddad säng.



Sov Gott
God Natt
Puss&Kram
Jessica


Rastlös ut i fingertopparna!



Det är regn, regn och åter regn.
I går tyckte jag regnet var helt OK. Lite mysigt. Kollade lite film och sånt.
Men idag har jag bara varit rastlös.
Anton & Rasmus har åkt hem till Ystad. Viktor jobbar och Titti ska strax åka till Partille.
Pappa sitter och pillar med sin nya iphone och mamma kollar på film.

Jag känner mig som en 7-åring med spring i benen.
Jag har ingen lust att ta ut hundarna igen på ett tag, blev pisseblöt förut.
Jag satt nyss och försökte ge mig på Photoshop. Jag kan lite. Idag ville jag börja på en ny header till bloggen. Men jag gav upp, mitt tålamod var inte på topp. Pappa ska visa mig i morgon eller ikvll hur man gör m.m. Han är extremt bra på det, har jobbat med det en del.
Så blev jag rastlös igen...

Så kommer jag på en Idé!
Baka!
Ajjemän.


Jag och mamma kollade så vi hade alla ingridienser för att baka kanelbullar. Vi behöver mer strösocker och lite mer mjöl. Så nu ska jag åka iväg till Älvängen och handla.
Jag älskar att äta degen när man rullat ihop den med smör, socker och kanel innan de ska in i ugnen. Varje gång får jag ont i magen, haha. Men det är värt det!

Så nu ska jag kila!

Lägger in lite fina bilder på mina bullar sen :)

Puss&Kram
Jessica


Vi har det bra, vi här bak i bilen.

Hittade en video klipp som Titti lagt ut på sin blogg.
Filmades häromdagen.
Vi är kokko, haha.



Sammanfattningsvis...



Hej!

Jag har inte haft lust eller tid att sätta mig ner och blogga dessa dagarna som passerat.
Annars brukar jag blogga nästan alltid blogga på kvällen/natten.
Men nu när jag är här i Hålanda umgås vi hela tiden. V har kanske kollat på film, suttit vid uteplatsen och tagit ett glas vin, nattdopp, Ja lite allt möjligt. Då känner inte jag precis för att sätta mig framför datorn en längre stund :)

Jag kan ju börja att skriva om dicks begravning.
Det var den finaste begravning jag varit på. Jag har inte heller varit med om så mycket folk!
De fick ta fram extra stolar och sätta ändå från ingången.
Begravningen var inte kyrklig. De spelade låtar som familjen valt ut och låtar som var hans favoriter.
det är så det ska vara, så presonligt.
Det sv¨åraste ögonblicket var när hans föräldrar, syskon, fru och barn gick fram.
Den sorgen.
Barnen är 5 och 7 år gamla. Jag såg på dom, de förstod inte riktigt varför de la varsin ros på den stora kistan. De förstod nog inte att deras pappa låg där i, och att han aldrig skulle komma tillbaka.
Efter ett tag var det våran tur att gå fram. Det var mormor och morfar + hennes barn och barmbarn som gick fram tillsammans.

Dick var inte en släckting jag träffade ofta. Men när släckten har samlats så har han varit där.
Självklart känner jag sorg för Dick. Men det jobbigaste var att se de närmaste vara så ledsna. Man förstår nog inte hur tungt det är. Jag är ledsen för deras skull. För mamma och hennes kusiner som växt upp med honom.

Vi gick fram och la varsin ros på kistan. Så säger mormor "Detta är inte rättvist".
Det är det inte. Det är inte rätt att ens barn ska dö före sina föräldrar.

Resten av begravningen var upplagd med lite tal och låtar.
Sedan var det över.

På utsidan kändes allt bättre.
Jag gick fram till Agneta (mamman) och kramade om henne, länge.

Sedan åkte vi hem till ett par släcktingar i Floda.
Eftersom vi var så många kunde inte alla åka till Agneta och Rolf. Dot åkte bara syskonen och hans arbets kollegor som rest från Norge.
Vi andra var hos mammas kusin Jonna.
Det var riktigt trevligt. Skönt att prata om annat och även om begravningen.
Där var vi i några timmar. Sedan körde vi hemåt.

Morbor Mats och hans fru Maria åkte direkthem till Ystad, de kom upp till os söndag kväll för begravningen.
Men deras barn Rasmus och Anton stannade kvar. Så de är hos oss nu i några dagar :)

Jag valde som sagt att åka ut till Hålanda direkt när jag slutade jobba i söndags, då min semester började.
Ett mycket bra val enligt mig.
Det har varit så skönt att vara här. Idag är första dagen då det är lite sämre väder, annars har det varit toppen!
Jag har inte haft några speciella "tidsplaner", underbart! Min mobil har inte heller varit så delaktig.

Det passar mig bra, att ha  en sån här lugn första vecka.
Vi har badat mycket, ätit god mat och bara umgåts. Tid tillsammans är guld värt.





Igår åkte jag bort till stallet. Det var dags att ta en liten provtur med Tara.
Kändes konstigt att plocka fram stallkäderna igen. Äntligen!
När jag var framme var alla i stallet. Vissa hade jag inte träffat innan, men alla är mycket trevliga!
Innan jag började göra i ordning Tara, hjälpa jag dem med hagen. De ska nämnligen göra en ny hage. SÅ vi fixade med staketet och sånt.
Sedan gick jag in för att fixa i ordning pållen.
Sadla och tränsa gjorde jag som jag aldrig gjort annat. Sånt glömmar man ej :)
Sedan hoppade jag upp ute på gårdsplanen.
Jag fick rida på en stor äng som ligger utanför stallet.
Tara lydde tydligt på minsta lilla. Lugn mjuk och lite rund om magen. Rasen som hon är påminner om en svensk arbetshäst, lite kraftigare sorten.
När jag skrittat och travat runt lite var det dags för lite galopp.
Vilken galopp! Vilken känsla att galoppera över ängen.
Hur kunde jag sluta sluta med hästarna?
Men nu var det på´t igen!



Ungefär så här ser tara ut.



Allt gick bra, och det fanns inga tvivel om att jag vill hjälpa henne med hästen.
Sedan när jag körde hem var det middag.

Nu orkar jag inte skriva mer, istället får ni lite bilder som vi tagit dessa dagarna.








































Sol, vind & vatten






Höga berg och djupa haaaav.

Så är det helt enkelt!
Nu ska jag ut med hundarna. Har varit och kört en god träning på Sportlife.

Vädret duger, jag har semester. Kan det bli bättre?

Vi tog massa härliga bilder igår från när vi badade på kvällen.
Jag skriver och fixar de bilderna sen :)

Puss&kram
Jessica

Härlig kväll!







Hej!

Min dag idag har varit toppen! Inga "måsten" eller speciella planer.
När klockan närmade sig 19.00 åkte jag, pappa, Erik, Helen och Zantos till Holmesjön för att fiska lite. Solen hade precis kommit fram och det blev varmt.
Vi körde med båda jeeparna bort.
Man kör ganska långt inne i skogen, på en "stig" där bilarna precis får plats. Jag körde denna gången. Har faktiskt aldrig kört där förut. Det var skit skoj! Kändes som om vi var på safari.
Haha "Safari i Hålanda". Najjs!
När vi kom fram var det lugnt och stilla på sjön, solen började sakta, sakta gå ner. Zantos simmade runt.
Erik och Helen hade med sig ett litet uppfällbart bord + massa fika.
Så jag och Helen fikade medans gubbarna fiskade. Där var vi ett tag. De fick lite fisk. Aborre och gädda, men vi släppte i allt.
Klockan var ca 21.00 när vi kom hem. Då skulle våra kära släcktingar från Ystad komma när som helst. Det är min morbror Mats, hans fru Marie och deras två söner Rasmus och Anton.
jag tycker verkligen om när de hälsar på, jag blir.....glad i hela kroppen.
Men de är bara här till i morgon. De kommer upp till gbg eftersom Dicks begravning är i morgon.
Vi tände lite ljus på uteplatsen och satte oss ner för att dricka lite vin och öl och småprata. Sedan lite senare in på kvällen dukade vi upp med lite gott pålägg, färskt bröd och även jordgubbar.
Vi satt och tjötade om allt möjligt.
Det var bara så perfekt, att bara sitta där.

Och nu ska vi alla sova. Hela familjen Nordström sover i Viktors rum, där finns gott om plats. Han har trotts allt min stora säng + mina sängmöbler eftersom de inte får plats i lägenheten.
Hans rum är nästan lika stor som hela min lägenhet, haha.

Men i morgon blir det

Jobbigt

Tungt

Mycket känslor

Tårar

Svårt

I morgon ska Dick begravas. Min mammas kusin, precis fyllda 33 år. Fru och 2 barn.Han omkom i en lastbilsolycka.
Det kommer mycket folk, hela släckten kommer att träffas.
Jag får ont i magen när jag tänker på det hela. Att se hans föräldrar så ledsna, hans fru, hans barn.....
Att gå fram till kistan.
Fy!
Men efteråt när man fikar och pratar om det känns det oftast bättre. Man måste prata om allt det goda. man måste tänka framåt.
Samtidigt som jag inte alls vill gå, vill jag ändå det. Svårt att förklara.
Men jag blir alltid så snurrig i huvudet av sådana här saker. Börjar tänka på livet och allt. Det bliren hel del "carpe diem" över det hela.






men nu ska jag nana, och läsa ut  min bok. Jag har lämnat några sidor. Jag läser som sagt boken "Om jag kunde drömma". Herregud vad bra den är!

God natt
Puss&Kram
Jessica

Jag går och fiskar





Nananna...

Och tar en tyst minut.
Ut och fiskar.
En chans tt andas in andas ut.

Haha japp!

Nu sticker vi och fiskar en stund!
Pappa, Erik och Helen tar Eriks Jeep.
Jag tar cykeln med Zantos bort till Holmesjön.
Nu kom det fina varma vädret fram också :)

Äntligen är det dags!



För min semester!

Idag har jag räknat ner varenda timma på jobbet...
Öppnade special idag igen. Dagen gick inte alls lika fort som igår.
Det var också betydligt svårare att komma upp ur sängen i morse.

Det hände en sjuk grej i morse också, på väg till jobbet.
När jag kommit till centralen för att ta Blå Express till Partille var det endast 3 stycken som väntade på bussen.
På en av bänkarna satt en ung tjej och en äldre man. Han var välklädd och runt 40 år.
Tjejen som satt bredvid såg besvärad ut, som om hon inte ville vara nära honom.
Då förstod jag att han var full.
Han satt bara och stirrade på henne. Tillslut böjde han sig ner och började ta på hennes ben. Hon bara rykte till och bad honom sluta försiktigt.
Då reste han sig upp och gick, mot mig.
Fan jag hatar sånna här människor. Man vet inte vart man har dom. Säger man fel sak kan det slå slint i huvudet på dom.
Jag vänder mig om och börjar lyssna på min ipod. Så knackar han på min axel.
Jag vänder mig om och frågar vad han vill.
Så började han tjata om att han firade att han köpte hus igår. Att han redan hade 2 lägenheter på avenyn och en på svingeln, så tyckte han att det var dags att köpa hus också.
Jag var verkligen inte alls intresserad och han äcklade mig, jag ville bara bort.
Så började han säga massa saker, och frågade vart jag skulle m.m.
"Det tänker inte jag säga till dig"
Han ser förvånad ut och frågar vart jag ska, jobbar m.m.
"Det angår inte dig, det räcker nu"
Så kom han närmare och så säger han :
"Kan jag fråga en sak, utan att du blir arg?"
"Nej, jag tror inte det är någon idé. Jag kommer förmodligen inte svara ändå"
Till min räddning kom bussen. Men den var tidig och stod kva på busshållplatsen länge.
Jag tog sittplatsen som var först med en gång, det var nämnligen en ensam stol. han sätter sig bakom mig.
Jag sätter musiken på högsta volym. SÅ knackar han på axeln igen.
"Jaa?"
"Lova att inte bli arg...Men jag bor som sagt i svingeln. Har 2 våningar. Du vill inte..."
"Nej, lyssna på mig. Jag vill inte."
Så vänder jag mig om. Ville bara att han skulle försvinna. Jag visste att om jag reste mig, skulle han följa efter.
Då känner jag plötsligt en hand som går längs huvudet ner mot nacken. Hans hand, över mitt hår.
Helt plötsligt blev jag osäker, istället för arg som jag varit innan. Jag kände mig liten och osäker.
"Sluta! Lägg av!"
Han som kör bussen tittar lite försiktigt mot oss. Han säger inte ett ord.
Jag hoppar fram i sätet så att han inte når mig. Jävla idiot!
Så viskar han i mitt öra: "Förlåt"
Jag ryste till i hela kroppen.
Äntligen var vi vid svingeln, känns som det tog en evighet att komma dit. Så säger han innan han går:
"Du vill inte ha mitt nr? Så kan du ringa när du slutat....och komma hit."
"Nej"
Innan han går ta har tag i min hand och säger hej då.
Fy fan för sånna som honom. de tror att de bara kan ta och hålla på hur de vill.

Då börjar man tänka på hur det skulle vara att möta en sådan människa själv någonstans.
Jag började blli osäker m.m för det han gjorde. Man vågar inte bli för arg, då vet man inte vad han hittar på.
Tänk då för dom det går längre. Fy.

Jaja, men han gick av tillslut och det var en stor lättnad. Äckelgubbe.

Men nu ska vi prata roliga saker!
Som att hag har semester nu i 3 veckor!
Idag när jag åkte i bilen hem, var jag som en zombie.
När vi kom hem var det middag, super god middag.
Sedan efter maten gick jag och mamma ut med hundarna. Så tog vi med en systemkamera som pappa lånat med sig från hans jobb. Så vi passade på att ta lite kort :)
Sedan när vi kom hem, blev det chips och dipp + film. Kunde det bli bättre? Det var inte helt fel att krypa ner i soffan!
Zantos blir som en bäbis när jag kommer hem, han vill gärna hoppa upp i soffan och ligga på mig. Han tror att han är en knähund :)

I morgon ska jag och träna på Sportlife på morgonen. Sedan på eftermiddagen ska jag förmodligen till stallet för att provrida hästan Tara, som jag ska ha hand om lite.
SÅ dags att ta fram rid/stallkläderna igen. Hittar dock inte mina skor. Men jag får leta mer i morgon.
Är faktiskt lite nervös. Sist jag red var när jag tränade en av travhästarna på Åby. Haha. Men det ordnar sig. Lite sitter väl fortfarande i hoppas jag!

Har en massa bilder, men datorn vill ej sammarbeta nu så lägger upp bilderna i morgon.



Sov gott
Puss&kram
Jessica




Psykiskt, fysiskt trötter




Jaopp!

Jag är psykiskt, fysiskt trött. Men jag vet att det bara är pga att jag om bara några arbetstimmar, har semester.
Men jag tror också att värmen på jobbet tar kål på en.
Det räcker att jag ska dra en pall med kläder eller någon, så blir man helt slut och sketa varm.

Men man ska ej klaga på värmen!
Jag älskar den! Stanna kvar hela min semester, snälla!

A
nnars idag så jobbade jag 08.00-16.00. Gick bra, mycket folk, mycket frågor. Springa hit och dit, som vanligt :)
Åt vattenmelon till lunch idag igen, man har ingen matlust när det är så varmt.
Idag bkev det lunchrast med Goofy :)
När vi väl satt uppe i lunchrummet var det ganska mycket folk. Så upptäckte jag att det bara var massa "små" som hade rast. Alla nästan lika gamla som mig :)

+ Jill då som drog upp medelåldern lite :)

Efter jobbet åkte jag bussen hem. Köpte lite nytt smink. När jag skulle dra mitt kort märkte jag att in hand skakade som sjutton. SÅ blev jag alldeled snurrig i huvudet. Kanske äte något?
Så jag kom hem, inte så hungrig, men mat måste vi ha!
Gjorde i ordning en super god thai soppa.
Nu har jag packat bikini och ska strax ta bussen till Partille igen, där jag ska möta Jossan som slutar 19.00. Så ska vi ta bilen till Kåsjön och svalka oss och bara umgås. Det var längesedan. Jag saknar min Goofy.

Sedan ska jag hem. Måste damsuga,inte kul.
Sedan är det jobb imorgon också. 08.00-16.00 på special.

Sedan

blir

det.....


Semester för mig! Wiihoooooo!

Jessica Szanto har snart semster.

Men nu måste jag kila!

Puss&Kram
Jessica

Music please!

Här kommer en liten låt.

Green Day - 21 Guns


Me like!

Hej allhopa hemma i hettan!

Nu är jag och Titti hemma efter en heldag på Almön.
Vi kom dit runt 10.30 på förmiddagen, och tog bästa plats på klippan. Vi valde att inte ligga vid stranden, för några timmar senare skulle den vara proppfull med barnfamiljer. Lite jobbigt.

Det var toppen väder hela dagen, tack vare att det blåste pytte lite ibland. Annars hyade vi smält bort i värmen.
Vi hade packat med oss lite fika. 2 "rullmackor" var(sånt där polarbröd) och lite Qinoa sallad med kyckling.
I kylväskan hade vi även massa saft och vatten, som gick åt kan jag lova!

när klockan närmade sig 16.00 bestämde vi oss för att åka hemåt. Vi stannade till på Donkan i Stenungsund för att äta lite glass. Vi båda testade Mc Flurry marängsvisssssss. Sketa god!

När vi väl kommer hem till Hålanda och stider ur bilen känner vi hur varmt det är. Helt vindstilla och kokhett.
Inna i huset var det svalare. Där möttes jag av två hundar som hade lite blöt päls. Mamma, Viktor och farmor hade badat förut på dagen.

Nu väntar vi bara på att pappa ska komma, sedan ska vi åka och bada. Ska bli skönt. Just nu är hela kroppen varm.
Efter kvällsdoppet ska vi äta middag, sedan åker jag hem till mig. För i morgon ska det jobbas. Det blir ett långt pass. 06:30-17.00. Men jag får hoppas att dagen går fort!
På eftermiddagen får jag se vad som händer. Jobbar tidigt på lördag så det blir inget bus för mig :)


Här är lite bilder från idag. Båda vackra och inte så vackra :)
































Puss&kram
Jessica


Oj då

Det blev visst inget skrivande igår. Jag tog en härlig kvällspromenad med Zantos och nära j kom hem packade jag saker inför i morgon, och sen helt plötsligt var klockan jätte mycket, så jag var tvungen att nana :)

Men nu är jag och Titti färdigpackade. Maten är fixad, all dricka, bikini och allt sånt. Vi är rode för an heldag på Almön.

Puss&Kram
Jessie

Ciao!

Tjabba tjena!

Nu ska jag kolla på en Armagedon.
Det spelar ingen roll hur många gånger jag har sett den, jag lipar varje gång ändå. Haha.

Sedan skriver jag ett riktigt inlägg.

Puss&Kram
Jessica

RSS 2.0