Fxar & trixar!

Japp! Kom en för en stund sedan. Nu är det full rulle! Köksbordet är fullt av kläder, jag har redan 3 soppsäckar fulla.
Jag och mamma fixar och donar här hemma, hon är så snäll min mor!

I morgon är jag ledig och då ska vi köra flyttlassen och sånt. SKA BLI SÅ SKOJ!

Det är lite pirrigt, första gången man flyttar helt och hållet. Och lägenheten är min, bara min...hur länge jag vill!

Jaja, men måste kila nu. Ska kolla till min turkosa stol i garaget och måla den en gång till.

Ha det toppen!

Puss&Kram

Jessica


Snart flyttas det!

Wiiiihooo!

Nu på torsdag är det äntligen dags.
Jag ska flytta in till min lya!

Jag kan inte riktigt fatta det ännu, att jag fick lägenheten :)

Det är som sagt en 1:a på 40 kvadrat som ligger mitt i Partille C. Det tar ca 5 min att gå till jobbet, Allum och bussterminalen. Sweeet!

Jag har haft fullt upp nu varje eftermiddag efter jag kört hem från jobbet med saker som rör flytten. På torsdag är jag i alla fall ledig, det är ju skönt!

Idag var jag föresten i begariet, jobbade med Johanna. Det var himmlans trevligt!

Nu ska jag nana, i morgon blir det jobb på special :)
Ska skriva mer om lägenheten och sånt i morgon.

Sov underbart
Puss&Kram
Jessica

I gotta feeling!

Love, love, love!

Låtar som får mig att bli på riktigt bra humör!

 

 

Black eyed peas - I gotta feeling

 

 

Keri Hilson feat Kanye West & Ne Yo - Knock you down

 


Fullt ös!

Hej hopp!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Det har varit fullt upp och jag sov inte hemma i torsdags eftersom jag började 06.00 i bageriet. Sedan nästan direkt efter jobbat var det upp till planen för att spela match. Gick inte bra. jag var riktigt förbannad efteråt. Mest på mig själv. Kände för att sprängas lite haha.

Men nu har jag lugnat mig lite.

Idag hade jag sovmorgon. Mamma och pappa åkte tidigt, de skulle på mc tur idag.

Ikväll är jag bortbjuden till Anna, min jobbarkompis. Vi blir några fler och vet ännu inte vart vi ska ta vägen sedan. Vi har pratat om bowling och billjard. Jag tycker bara det ska bli skönt att utnyttja sin lediga tid :)

Innan jag åker dit idag ska jag slipa lite på min stol i garaget :) Ska få hjälp av Titti.

Men strax är mina ägg färdiga och efter jag ätit dom ska jag och Titti ta bilen till Ale centrum för att handla lite. Jag ska bland annat in till systemet. Sedan ska även in i några kläd/sko-affärer.

Mer än så här hinner jag inte skriva nu. Kanske mer sedan :)



Ha en toppen lördag nu!
Puss&Kram
Jessica


1½ vecka kvar

Japp, nu är det endast några dagar kvar.
Sedan flyttar jag från "landet" till "landet mitt i stan" - Partille.

Känns som om jag ska flytta "hem" igen. Som om vi bara bor här i Hålanda för ett tag. De som bor i vårat hus nu bara "hyr" det. Snart ska vi flytta hem igen. Lite läskig tanke.

Nej, det blir inte huset på Björnekullaliden som väntar på mig. Det blir min lilla egna 1:a på Hubertusvägen i Partille Centrum. Min alldeles egna lägenhet.
Tiden har bara rudat fram och nu är det endast 1½ vecka kvar!  Shit ponfritt!

Adressändring och hemförsäkring är nu fixade, känns skönt. 

(Haha måste bara tillägga att jag under tiden som jag skriver detta inlägg äter frukost. Det är svårare än jag trodde att äta ägg samtidigt som man ska blogga)

Mina "projekt" nu innan flytten är 3 saker.

* Min "betjänt" ska slipas. "Betjänt" är en ståenda klädhängare. Den är svart och ska stå i hallen precis när man kommer in. Jag har alltid velat ha en. Så stod det en gammal ståtlig sådan i Bengt och Anns ladugård!
Just nu är den svart och efter jag slipat den lite ska den målas om igen.




Tänk er denna, fast i skinande svart :)



* Min gamla stol. Jag har även också velat ha en gammal trästol med någon fin dyna på ståenda antingen i hallen eller vid sängen. Ännu en gång fyndade jag i deras ladugård!
Den ska också slipas och sedan målas i en jätte fin turkos färg som jag valt ut i färghandeln.





Lite såhär är tanken, fast inte lika "sliten".





* Mitt vardagsrumsbord. Å så fint och annorlunda det är! Även detta fick jag av Bengt och Ann. De har haft det själva innan men skaffade sig ett större.
Det är ett gammalt bastant runt bord. Det är inte 4 ben, utan istället endast ett som bär upp hel bordet. Svårt att förklara, har inga bilder på det. Det är ett så kallat "pelarbord" från 40-talet. Jag ska slipa på det lite också och måla det svartlack. Just nu är det väldigt fint och välvårdat i blank träfärgat, men jag ska piffa upp det lite så blir det toppen!

Detta ska ägna mig åt på dagarna nu till helgen när jag är ledig. Hitills värkar kvällarna bli fulla av aktiviteter av olika slag :)

 

Såhär ser bordet nästan ut. Tänk er då detta vackra bord i svart lack. Lovley...









Men det ska bli himmla skönt att flytta. Nu flyttar jag hemfrån på riktigt denna gången :)
En av de bästa sakerna kommer vara närheten igen, speciellt till jobbet. 5 min promenad!
  Att kunna gå på fotbollstränongarna normalt igen.

Jag vet föresten när mitt nya schema kommer igång, 12 oktober.
Då börjar tiden som bagare :) Om jag inte hade haft min lägenhet hade jag inte kunnat ta jobbet. Det går inte att börja 06.00 flera gånger i veckan när man bor i Hålanda. Men nu kommer det funka perfekt!
Mitt schema såg i alla fall väldigt bra ut. Det är som sagt heltid. Mina lediga dagar är uplacerade väldigt bra. På fredag ska jag till begariet igen för att vara där, 06-16 är passet och det är 2:a gången jag är där då.

Det känns skönt att jag börjar när mina "andra" scheman är slut. Hade blivit lite dumt att bara börja på ett nytt när mina tider i special och kassa är kvar. Så det blev ju bra tillslut :)




Jag måste bara berätta om en sak till innan jag avslutar!

I förrgår var jag och mamma och hämtade mitt bord hos Bengt och Ann. Innan vi skulle åka kom vi på något sätt in på ännet vildsvin. Det finns ju som sagt gott om dom här ute i Hålanda. Jag har endast sett dom i mörkret och inte så tydligt.
De vildsvinen som springer runt här kring Skepplanda m.m är från början avelsdjur från gårdar. Dessa har då rymt från ihägnader och lever nu i det fria. De får 2 kullar på ett år, alltså de blir många bäbisar.
Denna tiden på året har de precis fått sin andra kull = arga mammor som man ej vill bråka med.

Bengt berättade om en väg man kunde åka där vildsvinen alltid är. Mamma visste vart stället var eftersom de brukar plocka svamp där.
Så jag, Titti och mamma fyllde två termosar med kaffe och gav oss iväg , mot vildsvinsmarkerna :)  Vi var ute strax efter 19.00. Vi åkte på en grusväg långt, långt bort. Lite då och då kom det hus. Men vi åkte framför allt förbi stora, stora ängar. Helt otroligt vackert! Vi såg stora flockar med rådjur. De var en större och mörkare variant en den vanliga. De ble knappt rädda när vi kom med bilen.
När vi åkte på vägen såg man runt omkring hur "uppbökat" det var. Vildsvin är som sagt klassat som ett skadedjur eftersom de förstår marker genom att böka upp jord och gräsmattor m.m.
Några gånger stannade vi och stängde av bilen. Helt kväpptyst. Helt plötsligt grymtar det till i skogen. Alla tre sitter helt blixtstilla. Jag satt i en bil och ändå var jag skit skraj, haha.

Vi såg tyvärr inga vildsvin. Men vi ska åka iväg snart igen, tänk att se dom flera stycken!

Dessa bestar fasar jag för varje kväll när jag går sista promanden med hundarna, usch.












Men nu ska jag dra på mig löparkläderna och jogga en sväng med hundarna. Vädret är absolut inte det roligaste, men sen när jag har duschat kan jag krypa ner i soffan med gott samvete och kolla på någon bra film.
I LOVE LEDIGT.



Ha en toppen dag!

Puss&Kram

Jessica


Ice cream is the shit!

 





Vad gör man om man är helt själv hemma en lörsdags kväll. Jag kan inte gå ut, eftersom jag jobbar tidigt i morgon.
Istället blir det en "latis-kväll" hemma. Och vad behöver man då? ICE CREAM.
Jag är förövrigt mycket förtjust i Ben & Jerry´s. Men idag ville jag testa något nytt. Så jag köpte ICA´s glass. De är lika stora. Jag tog någon typ av chocklad smak, mumma!



Här är min nuvarande favorit i glass världen.

Ben & Jerry´s - New York Super Fudge Chunk

Himmelsk. Inte smakat ännu? Gör det...


Idag har jag förövrigt inte gjort så mycket, bara jobbat.
Jag skulle som sagt lägga in lite bilder på saker som jag köpte igår, men upptäckte att min syster har tagit med sig kameran. Typiskt.

Men jag kan ju berätta att jag köpte en "mjukis" laptop fodral, i färgen turkos. Sedan köpte jag även en liten "pilkorg" som jag ska ha inne i mitt badrum. Jag lyckas nämnligen alltid sprida ut hårnålar och sånt överallt. Därför ska jag ha lite "förvaringar" lite överallt där all "småskit" kan ligga :)

Sedan var vi även i färghandeln där jag valde ut en färg som jag ska måla min gamla trästol i. Den blev en superfin turkos färg. Jag ska antingen ha stolen i hallen eller vid min säng. Så ska jag köpa en fin kudde till den också :)

Nu ska jag krypa ner med en filt i soffan med mina nya glass och kolla på någon bra film innan det ska nanas.

 Som avslutning får ni en härlig balad från Beyoncé. Jag vet inte varför jag inte bloggat om den innan, den är ljuvlig.

Beyoncé - Ave Maria




Sov sött och dröm härliga drömmar

Puss&Kram

Jessica


Dirty Dancing

"Nobody puts baby in the corner"

Ingen!

Som sagt, tittade precis färdigt på en riktig klassiker Dirty Dancing.
Den är så bra, så bra.

Men som jag sagt många gånger förr... kärleksfilmer är inte bra för hjärtat. Inte mitt hjärta. Fast jag klarar dom bättre nu, det var värre för ett tag sedan.

Jag lovade som sagt att skriva ett ordentligt inlägg.
Men tiden flöööög iväg och nu måste jag sova. Jag drog ut på allting idag på kvällen, och helt plötsligt var klockan 22. Jag duschade lääääänge. Ni skulle hört hur fint jag sjöng! Laptopen fick stå på toaletten med min bästa "Spotify-lista".

Det var magiskt så fint jag sjöng!

Hehe, eller inte.

Men nu ska jag lägga mig när under täcket och läsa lite innan sömn. Jag har verkligen skärpt till mig med detta. Jag lovade mig själv att försöka läsa innan jag somnade istället för att somna till TV:n. Enligt några studier någonstans så sa det att man somnar bättre om man läser en bok, istället för att somna till TV:n.

Och jag gillar att läsa, så det var änna värt ett försök!

Och här är jag nu, med min nya goda vana. Och jag somnar toppen! Tillslut blir huvudet helt slut av all läsning :)

Jag måste bara lyckas flytta Pepsi, han har däckat här med huvudet i mitt knä.
I morse runt 6 vaknade jag av att han hoppade upp i sängen och la sig "rygg mott rygg" med mig. Där sov han till jag gick upp, runt 9.
Lille söte Pepsi, eller han är egentligen nästan som en "medelstor" hund, men han känns så liten eftersom Zantos är så stor.


Ne, nu ska det nanas. I morgon jobbar på special.
Kom förbi och säg hej om ni inte har något bättre för er vettja! Haha.


Sov sött och dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica


Looooose some energy!

Japp!

Min dag har varit great!

Nu ska jag ut och ta en löprunda med hundarna för att göra av med lite energi.
Så får jag inte lika dåligt samvete av att ligga och slappa i soffan resten av kvällen.

Skriver mer senare, har köpt lite grejer idag som jag tänkte visa :)

Puss&Kram
Szanto




Eliten




You know that I could use somebody

Somebody like you...







Just nu är jag på en av mina absoluta favoritplatser, sovrummet, sängen...
Den här stunden har jag tänkt på varje timma sedan kl 12.00 idag då jag började jobba.
Idag var en av de tuffaste dagarna på jobbet jag haft på länge.

Jag började dagen med att vakna upp i Therses säng hemma hos familjen Christiansen 06:30.  Då gick vi alla upp för att fira Frida som fyller 17 idag, stor flicka!

Sedan
åkte folk till skola och jobb. Jag gick tillbaka till sängen och somnade om en stund igen. Thereses rum är så anorlunda nu, det är så tomt. Det är licksom ingen "therese" där längre. Kändes jätte konstigt att vara där.Kl 10.00 vaknade jag, då blev det frukost. Helene var ledig idag, så vi åt frukost tillsammans.

Det är väldigt mycket att göra på special denna veckan på jobbet. Jag jobbade egentligen 16.00-22.30 i förbutiken idag. Men jag jobbade några timmar på special innan eftersom det var mycket att göra där. Så det blev en lång dag, igen.

Jag är inte jtte förtjust att stänga förbutiken. Jag har ingen rutin där. Jag kan hoppa in och jobba där ibland, men långa hela pass är inte riktigt min grej där.
Det var stressigt, stressigt. Josse slutade kl 20.00. Men då precis innan hon skulle gå fick hon en kund som skulle hämta ut fotbolls-biljetter. Mitt i köpet märkar hon att "biljett-pappret" är slut.

En nödlösning var att få några av Willys. Så dit sprang jag, och sedan tillbaka. Jag kan säga er att det var dagens löpträning!

När vi tillslut gick upp mot omklädningsrummen snurrade allt i mitt huvud "Gjorde jag allt ordentligt ? m.m"
Mest av allt ville jag bara hem, men jag visste att jag hade en seg bilresa på 45 min hem.

Segt.

När jag kommer hem möts jag av två helt underbara varelser. Jag bara sätter mig ner på golvet och nästan välter av att de så gärna vill hälsa. Underbara Zantos och Pepsi.

Sedan möter jag mamma, hon ser på mig med en min som betyder "Välkommen hem, nu kan du andas ut".
Hon säger jämt "Jessica, du måste varva ner ibland." "Du behöver inte jobba varje dag, våga säga nej" Bla bla bla....

Hon är toppen snäll, men det ordnar sig :)


Innan jag gick upp till min goa säng gjorde jag i ordning en riktig "mysko" kvällsmat. Ett glas oboy + en tallrik med bara tagliatelle pasta. Smakade mumma!

Nu ska jag snart nana.
I morgon kommer en dag som jag längtat länge på, fredag. Och fredag = LEDIG
I morgon ska jag hita på lite allt möjligt. Saker som jag inte hunnit nu när jag jobbat så mycket.

 

Idag fick jag föresten hem mina "andress-ändring" papper. Nu börjar jag känna det lite på riktigt, att jag snart har min lägenhet! Jag längtar så in i bänken!

Ne, nu måste jag nana. Innan jag somnar med datorn i knät.

 

God natt

Dröm härliga drömmar

Puss&Kram Jessica

 


Svampar i taket, Anticimex & oreda.

Hej Hopp!

Allt bra idag?...

Härligt!

Samma här!





 

För jag mår mycket bra idag. Vi vann igår! Sweet, sweet....
Jag fick dock en ordentlig smäll på mitt smalben, precis under mitt knä och precis ovanför benskyddet. Senare på kvällen kändes det knappt, men i morse gjorde det liiiiite mer ont kan man säga. Det är blått och ser ut som en stor bula som man kan få i pannan.

Idag hade jag + 7 andra på jobbet en "Anticimex-kurs". Vi skulle träffas 07.30 vid lastkajen, så jag sov i Partille inatt. På vägen ner till jobbet hämtade jag upp Cissi.

När vi begav oss från jobbet körde jag & Cissi först. Vi skulle bort mot Tagene. Klockan var ca 07.40 när vi kom ut på motorvägen. Fortfarande köer innan Tingstadstunneln....
De andra hade tagit "Angeredsvägen".
"Shit" tänkte både jag och Cissi, vi kommer bli sena, kursen började nämnligen kl 08.00.
Men på något sätt lyckas tajma perfekt! Kl 07.56 parkerar vi utanför Anticimex, najs.
Vi hinner till och med föra de andra :)
Kursen som vi gick idag handlar om livsmedelshygien m.m. Det var en lång dag, men det var ändå intressant. Det är sjukt vad bekterier och skit det finns.
Kul också att vi var några stycken från jobbet, det blir lite roligare då. Då får man ju reda på lite allt möjligt. T.ex som att Carita brukar "mäta korven"  på tisdagar. Det är alltid bra att veta!

Strax innan 17.00 körde jag hem mot Hålanda, hämtade upp syster på vägen.
När jag kommer hem får jg en liten chock. Det är svamp i hela nedervåningen, svamp.
Igår var nämnligen mamma, pappa och några andra iväg och plockade massor av svamp, igen.

Denna gången skulle ha "torka" alla trattisar. Så i köket var hela köksbordet fullt med svamp och inne i vardagsrummet hängde det svamp från en typ av "stång" sm hängde i taket. Haha, helt galet.

Men svampen ska torkas i rumstemeratur, så det fick bli så.

Innan middagen blev det en löprunda med Zantis i det härliga kvällsvädretn :)

Sedan efter duschen kollade jag på Idol. Efter det gick jag för att kolla vad för kläder jag skulle ha på mig i morgon. Jag får rent ut sagt PANIK av att ha allt "nerpackat" Mycket av mina kläder har jag inte packat upp. Jag flyttar dock om 2 veckor, känns lite onödigt. Hoppas tiden går fort :) Det ska bli skit skoj att flytta, denna gången blir det en ordentlig flytt också!

Viktor är för rolig. "Jessica, ska du åka och hälsa på Jossan i Italien till hösten?"

"Ja, vadå då?"
"Vad bra, då kan ju jag bo i din lägenhet!"
"Ähh......nej."
"Man va? Faaan Jessica. Jag kommer städa, jag looovar."

Haha. Jag är inte elak. Det är hans eget fel. Jag ser hur han sköter sitt rum. Han får skärpa sig innan jag lånar ut den till honom. Therese skulle kanske vara lättare, hon vet i alla fall hur man städar :)



Men nu ska jag nana. I morgon jobbar jag 12.00-22.00. Jag stänger special. Får se om jag åker hem till Hålanda efter det, jag jobbar nämnligen torsdag. Men på fredag är jag LEDIG! Wiihooo! Jobbar helgen...Är ledig på tisdag :)


Puss&Kram

Jessica

Sov gott & vakna torrt


Typiskt.

Idag har varit en riktig skit dag vill jag säga. Allt har gått åt skogen. Mitt batteri dör strax.. så ni får en trevlig sammanfattning i kronoligisk ordning....


1. Jag har repat vår bil. Tur att ekonomin är bra denna månaden så det inte svider så mycket att betala självrisken. Mamma och pappa var hur lugna som helst, de försökte mer lugna mig. Jag visade märket direkt när jag kom hem.

2. Vi förlorade matchen. Onödigt.

3. Lillebror Viktor glömmer höra av sig att han är hemma när vi är i Partille och väntar på honom efter match.

4. En älg är bäng som springer ut precis framför bilen på vår gata. Mitt hjärta höll på att hoppa ut. ´Titti gör det inte bättre genom att skrika rätt ut.

5. Jag saknar mina vänner dagar som dessa. Det hade inte varit fel att slagga hos er inatt och bara prata ut eller bara helt enkelt kolla på film eller något...


Men när jag kom hem idag gjorde jag lite varm oboy och satta mig i soffan med min kära familj och kollade på idol, då blev jag glad :)

Nu dör datorn. Jag ska nana, jobb i morgon + direkt till match.



Fullt ös medvetslös, som man säger här i branchen.
Och som pappa sa idag, dagens visdomsord:

"Jessie, sånt e livet. Ibland kommer dessa dagarna. Det är ingen fara"

Du är för go pappa...


God natt
Hoppas ni andra haft en underbar dag i alla fall!
Puss&Kram
Jessica


00.00

Nu har jag mailat båda mina kära vänner!



Som sagt mina två bästa vänner befinner sig långt borta från mig. Den ena är i Italien och den andra i USA. Jag och Therese har pratat om att skaffa Skype så vi kan snacka mer, det får vi ordna.

Jag hjälpte Therese att göra en blogg innan hon åkte. Så jag försöker följa denna bloggar också :)



Annars sitter jag här nu med ett hår som aldrig torkar. duschade för ca 2 timmars sedan. Jag gillar ej att somna med blött hår, jag fryser hela natten.

Min dag idag har varit underbar på alla sätt och vis. Jag var i stallet i några timmar som sagt i förmiddags. Det blev en lång härlig ridtur. När jag kom hem kurrade det i magen. Jag tajmade perfekt med att mamma kom hem från affären. Färskt bröd! LOVE. Jag kokade lite ägg. Resultatet blev grova äggmackor och te. Mummsfillibabba.

Sedan under dagen har jag inte gjort något speciellt. Lite allt möjligt. Pappa var lite småseg idag. Jag hämtade han och mamma igår natt strax efter 04.00. Det blev en lång kräftskiva för deras del! Pappa brukar inte bli bakis, men idag mådde han som han förtjänade! Haha.

När klockan blev runt 16.00 blev jag lite småtrött. Så jag intog soffan. Pappa låg i ena ändan med Pepsi vi fötterna och jag kröp ner i andra ändan med ett stort fluffigt täcke.

"ZZzzzZzzzZzzz"

När klockan passerade 19.00 var det middag, efterlängtade middag!
Idag var den inte vilket middag som helst, utan mammas "Jamie Oliver" gryta. Det är som sagt ett recept från honom, som mamma gör ibland på helgerna eftersom den tar sån tid. Köttet ska vara inne i ugnen i flera timmar.
Det smakade ljuvligt!

Efter maten skulel jag och pappa ut med hundarna. Reflexväst, pannlampa(för guds skull inte jag, pappa), reflexsele på hundarna, reflexhalsband och vi var redo för mörkret på utsidan!
På väg hem såg vi lite djur. Vi såg aldrig riktigt vad det var. När man lyste med lampan ut på åkern såg vi ögon. Det var inga katter eftersom det lät så mycket när de gick. Spännande.... och lite skrämmande.

Men nu ska jag göra en kopp te och fortsätta läsa min bok.

Puss&Kram
Jessica


Hålanda

 

 


ledig

Som jag har sett fram emot denna dagen. Att vakna just idag.


Ledig.



Nu blir det inget längre inlägg. Tänkte bara passa på att skriva lite nu när jag sitter ute och äter frukost.
Nu ska jag bege mig till stallet. Så ska jag göra i ordning Tara för en härlig ridtur. Vädret är bra och jag mår toppen!



(Bilderna tagna av mig)

Puss&Kram

Jessica


Sex, sexigt & .... osexigt?

Min stora fråga idag.

Vad är egentligen sexigt, och vad är inte sexigt?

Just nu sitter Jag nerkrupen i soffan. Pepsi ligger här bredvid mig och Zantos framför TV:n. Viktor är uppe på sitt rum och skriker fula ord när han sitter vid datorn och spelar.

Mina kära föräldrar är på kräftskiva.
Den här helgen har jag sett fram emot hela veckan. Idag jobbade jag 09.30-18.30 på special. Dagen kändes väldigt lång eftersom jag bara ville HEM.

Häromdagen fick jag en härlig kommentar här på bloggen från Emil. Jäkla skit att lilla Hålanda ligger så långt bort och att bussarna inte tajmar min hemgång.
Kag hade gärna hängt med ut på några öl, men som sagt är jag tvungen att vara hemma tidigt i morgon.

Men om 2 veckor ska jag försöka få med honom ut :)

Idag när jag kom hem tog jag ut hundarna på promenad. Nu är det jäkla mörkret här igen, så det var svart när jag gick ut. Lite läskigt. Det är mycket älg här omkring också, usch. Zantos jagade en älg kalv häromdagen. Det var full fart tills kalven hittade sin mamma, då började Zantos hjärna tänka till och han sprang därifrån. "Duktig" vovve....

Alldeles strax ska jag mysa till det här i soffan med ost och kex och lite gott te. Jag ska kolla på den omtalade filmen Seven Pounds. Jag diggar verkligen Will Smith, han är helt otrolig i varje film.
Jag ska säga er en sak, denna kvällen känns som lyx. Det är lyxigt att "bara vara". Det är lyx med ledig tid.

I morgon ska mamma och pappa iväg på förmiddagen. Jag ska till stallet i morgon bitti. Jag ska hinna med lite andra saker under dagen, så jag tar stallet så tidigt som möjligt. Det ska faktiskt bli härligt med en tidig ridtur.

Men nu ska jag åter igen återgå till mitt spännande santalsämne, sex. Fast det är inte själva "sexet" som det handlar om, utan hur man tolkar ordet sexigt.
Här är nämnligen några videos på olika människor. Är det här hur vi/dom tolkar sexigt? Upp till bevis. Vissa presterar bättre än andra enligt mig....

 Eller vad tycker ni?

 Sandra Dahlberg - Ta på mig

Suck. Lite desperat? Jag har inte hört något från Sandra sedan hon var med i melodifestivalen. Så dyker lilla söta samdra upp såhär. Hon försöker vara så sexig, att hon till slut er osexig ut.





Shakira - She wolf

Enligt mig är Shakira en av värdlens sexigaste kvinnor!



Regina Lund - Jag är osynlig

Denna videon är lite tyngre. I den riktiga videon är inget cencuerat, allting syns tydligt.



Pet Shop Boys - Being boring

Läste att denna videon är en av de sexigaste. Njaa.



Lady Gaga - Love game

Hon är anorlunda, kul och enligt många vädligt sexy!
Hennes videos sticker ut från mängden, det är mycket "sex".
Hon är helgrym.

Nu blir det film.
Komentera gärna vad ni tycker :)

Puss&Kram
Jessica


Economy

Jag investarade precis i ett dåligt köp, men det är vi värda!

Som sagt, jag är igång med bloggandet igen. Jag tar mig till och med tid när jag är hemma hos andra att blogga, det ni!

Ni blir det film. Sweeeeet!

I morgon är det jobbet igen, sedan leeeeedig!



Puss&Kram

Jessica


I´m back!

Japp, nu är denna tysta period över. Jag ska börja blogga ordentligt igen.  Det är framförallt för mina kära vänners skull, som är ute i världen. SÅ de kan hänga med hemma i Sverige också.





Den senaste tiden har varit...skit jobbig. Det är på alla möjliga vis. Mycket jobba = lite tid. Mycket eftersom jag bor hemma i Hålanda nu. Jag har även försökt fixa och trixa med mina jobbtider för att få så mycket tid med Jossan och Therese innan de åkte.
Många långa turer med bilen och lite sömn.

I förrgår kände jag att min kropp började säga "stop, så här kan du inte fortsätta". Jag hade ett ganska bekvämt jobbpass 06.00-12.00. Men det blev sent dagen innan, så inte mycket till sömn. Den morgonen sa jag hej då till Therese, jag sov hos dom.

Den morgonen på jobbet var en av de jobbigaste på länge. Jag kände mig trött och grinig. Jag hade nog inte förstått att de båda inte var hemma längre, bara lite.

Jag fasar lite för den dagen då jag verkligen behöver dom, och de ej är här. Man blir lite egoistisk, jag vet. "Att jag vill ha dem här för MIN skull" .

Men det är skit skoj att de åkt. Jag ska kolla lite på biljetter till Florens i morgon också.

Efter jobbet var det fika med min käre vän Walle. Vi fikade på mitt favorit fik i Haga. När klockan blev 15.00 begav jag mig hemåt. Det var nästan lite farligt att köra hela vägen hem till Hålanda, så trött var jag. När jag kom hem hälsade jag på alla. Sedan tog jag en solstol, et täcke och kudde. Jag gick till baksidan av huset. Där kurade jag ner mig under täcket och somnade så skönt så skönt. Det var lagom varmt ute, underbart.
Jag kunde inte sova för länge, började trotts allt jobba dagen efter kl 06.00.

Igår efter jag slutat jobbet åkte jag upp till klubbstugan. Ikväll var det match! Jag hade försökt "småladda" hela dagen på jobbet.

Jag ar där 1 tim innan samling. Tränarna var redan där.

Tid över? Vila? Ja tack!
Så jag passade på att kura ner mig i soffan innan alla andra brudar kom. mmmm.

Matchen vann vi! 3-1! Himmlans skönt!
Jag var hemma runt 22.30. Satte mig i soffan en stund. Sedan begav jag mig upp till min säng. Somnade med en gång. 10.00 Vaknade jag. Utvilad! Första sovmorgonen på länge!

Hitills har jag hunnit äta frukost, utomhus. Havregrynsgröt med te. Det är bara jag hemma + alla hundarna. De har fått varsit ben alla tre. Solen skiner. Det känns som en bra dag idag. Ska strax dra på mig ett par mjukisbyxor och ta en promenad med the dogs. Jag går en jätte mycig slinga längs åkrarna och skogen.

Ikväll ska jag jobba, stägning. Sedan jobbar jag dagtid på special i morgon. Efter det är jag ledig hela helgen!

 

Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra till helgen, jag får ta det som det kommer. På söndag är det i alla fall match igen.

Det är allt jag skriver denna gång. Finns säkert mycket mer att skriva om, men just nu vill jag utnyttja dagen och solen!

Ha det toppen.

Saknar er tjejer!

Puss&Kram
Jessica


Avkedsmiddag hos Christiansen

Tjabba

Här sitter jag hemma hos Christiansen, vid deras middagsbord. Therese håller på med efterrätten för kvällens middag. Hemmagjord glass med daim som serveras med varma bär. Asså It sounds like heaven!

Idag min snälla chef Therese så snäll att hon lät mig sluta 1½ timme tidigare. SÅ då mötte jag upp Therese och Frida i affären. Och nu är vi här.

Jag är dock helt seg i hövvet. Jag väcktes som sagt inatt av att lillebror Viktor ringde ca 02.00.
"Hej Jessie!!! Du vad heter den låten jag nynnade på hela dagen igår?"

"Men vad sjuttooooon Viktor! Jag sover, det bore du också göra istället för attvara uppe och dricka öl!"
Kokko unge...


Ska passa på att det lite lugnt innan middagen ska börjas göra i ordning.

Sedan ikväll ska vi ut en liten sväng, vi vet ej vart ännu. Vi ska välja något ställe där vi mest ska sitta och tjöta och dricka gott.

Men nu måste jag kila!


TID köpes tack!

Köpes: Tid

Japp, så är det. Jag finner ingen tid! Den bara susar förbi. En dag försvinner på bara några timmar. Jag skulle vilja köpa lite mer tid.

Dessa två senaste veckorna har varit helt galna. Jag har inte ens haft tid att sitta en liten, liten stund vid datorn. Har som sagt ej bloggat på ett tag...

Men nu lägger jag 5 min på detta, medans jag äter en liten middag.

Kan beskriva min inte så roliga dag. Idag jobbade jag 8-15. Inget långt pass, men det tog kål på mig! Jag var i förbutiken hela dagen. SJUKT MYCKET FOLK.

Jag och Viktor missade 15.15 bussen. Blev nästa buss in till Centralen. Där hämtade pappa upp oss, så åkte vi till Eriks resturang. Sedan körde jag och Viktor mot Hålanda. Jag var hungrig, trött & stressad. Jag hade gjort allt för att bara få ligga i ett skönt bad i flera timmar.

Men vi skulle hem så fort som möjligt för att äta, gå ut med hundarna och jag skulle även duscha.
Nu äter jag som sagt lite mat, strax ska vi ut i PISS vädret med hundarna.
Sedan in i duschen och därefter blir det av mot Partille, igen.
Jag är tvungen att åka hem idag eftersom jag behöver kläder fäör helgen. Ska sova hos Christiansen hela helgen. Idag ska jag dit mest för att bara umgås med Therese (hon åker som sagt den 8:e) i morgon ärdet jobbet, sedan lite middag och sånt inför Thereses avresa hemma hos henne. På söndag är det jobbet igen + fördelsedags firande av mammsen.

Fullt ös!

Det ska bli skönt att någon dag inom kort, bara komma hem och inte ha några planer.
Jag längtar till ikväll, då jag äntligen kommit fram till Christiansen och myser ner mig i soffan... :)

Men men, nu åker regnstället på! Doddiewalk! Wiihooo!

RSS 2.0