Lyckat!

Tjolahopp!

Igår blev en mycket lyckad dag/kväll!
Vi träffades allihopa hemma hos Jossan, där var det uppdukat för kräftskiva, jätte fint !
Det var mycket trevligt. Vi sjöng efter varannan kräfta :)

Klockan närmade sig 23.30 (tror jag) och då var det dags att åka in till stan.
Det var som sagt Park Lane som gällde ikväll. Vi dansade natten lång tills klockan blev 04.00. Då blev det en liten sväng in på Burger King för frukost.

Jag  var så trött när vi kom hem, somnade på 2 sekunder tror jag.
Nu ska vi äta frukost, jag och Therese. Sedan ska vi åka hem till mig för att städa. Hon är grym som hjälper mig!
Vi ska nämnligen få gjort så mycket som möjligt, för jag vill kunna åka med familjen Christiansen i morgon och kolla på lydnads-SM.
Sedan ikväll är det kräftskiva, igen.
Men nu är det med familj, nära och kära. Vi blir en hel del. Det ska bli riktigt mysigt. Ingen alkohol för mig ikväll tror jag. Just nu har jag den härliga tanken i mitt huvud "Jag ska inte dricka igen på ett år".

Haha.
Jag brukar inte bli bakis, men efter kvällar som dessa så känns det i det gamle kroppen. Det var någon klanig sak som trampade mig på lilltån också, aj.

Men nu måste jag kila! Bilder kommer inom kort!


Puss&Kram
Jessica


En natthälsning





Här sitter jag, i min lillbrors stora rum. Det blev hemgång till Hålanda efter jobbet idag.
Min dag idag har annars varit alldeles utmärkt. Jag har varit omringad av två super tjejer hela dagen!

Vi hade bestämt  att vi skulle träffas för att äta brunch idag. Detta har vi försökt planera in LÄNGE. Men det har alltid blivit uppskjutet. Det har varit mycket nu det senaste.
Vi träffades på Caf+e Vanilj. Jag, Jossan & Maria Swedner. Vi pratade, pratade och pratade. Det var så mysigt. Lite då och då tänkte jag att de ska åka på tisdag, men de tankarna försökte jag skyffla bort så fort de dök upp. Då blev jag bara tårögd.
Jag är en sån jäkla mes.
Jag är trött på den eviga frågan: "Hur kommer det kännas nu när din bästa vän åker då?"

Det är verkligen jätte snällt att fråga!
Men jag vill inte höra, jag vill inte svara. Sånt tar vi sen.

Efter brunchen körde vi till pappas jobb. Där skulle vi hämte upp Jossans dator som han kollat på. Pappsen jobbar som IT-ansvarig på Prinfo Linderoths. Så sånt kan han :)
Maria passade även på att ta med sig sin dator, som krånglar.
Vi lämnade Marias dator kvar på pappas jobb, och körde till Inet i Sisjön. Jossan skulle köpa en grej till datorn som fanns där.
Sedan körde vi sjungandes hela vägen hem till Partille. Där blev det en sväng på systemet och sedan begav jag mig till jobbet. Det var ett ganska kort pass på kvällen. Sedan bussen hem till Hålanda.

I morgon, i morgon. Då är det Jossans dag. Sista gången med allesammans. Vi ska ha avslutningsdag med kräftskiva på kvällen. Sedan står vi på listan för "gaykvällen" på Park Lane. Det är 8 års-jubileum i morgon!
Det ska bli en datg i morgon där jag ska ta vara på varenda sekund! Det ska bli kul att träffa allihopa tillsammans igen :)

Igår och idag hände det dock lite tråkiga saker. Synd att det blir så, när man offrar mycket annars. Inte rättvist. Det tar emot att höra sådana saker.


Jag skrev ju aldrig i senaste inlägget vart jag har fått min heltidstjänst. Jag ska bli bagare! Haha, njaaa.
Men tjänsten är i alla fall i bageriet :) Ska bli himmla spännande! Så på måndag ska jag ha lite teori.Det ska bli lite praktik och teori innan jag ger mig på det helt och hållet. Det ska bli kul med en utmaning i alla fall!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite TV innan jag somnar.
Jag vet inte om det blir något bloggande i morgon. Kanske på lördag, för då ska jag göra den "stora städningen" i min lägenhet. Sedan på kvällen är det kräftskiva IGEN. Men då ska vi hem till våran kära gamla gata i Partille, Björnekullaliden. Där ska vi äta god mat och dricka gott med gamla grannar m.m. Ska bli himmla mysigt! På söndag flyttar jag hem till Hålanda, igen. Men som sagt, bara för en månad, sedan blir jag Partillebo igen!

Natti Natti
Sov gott & dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica

Linas kvällsbok

Jag är sjukt trött idag!
Det var nästan farligt att köra hem idag, jag hade noll koll. Det var inte speciellt jobbigt på jobbet, men trotts detta tog mina krafter slut.




Jag

orkar

inte

skriva

mycket

mer

än



här



Jag blev föresten erbjuden en heltidstjänst idag på jobbet.
Jag svarade jag. Så tills hösten blir allt nytt.
Det tror jag behövs :)
I morgon är det jobb, sedan träning. Nu måste jag nana. Har kollat på "Linas kvällsbok", så skön film!

Jag längtar till helgen, den kommer bli underbar!
Då är jag ledig, det är 2 st kräftskivor, jag träffar alla mina nära och kära. Innan dess är det mycket som ska göras. Måste finna lite tid.

Ne, nu måste jag verkligen bege mig till sängen. Jag är hemma i Hålanda nu. Åker med pappa till jobbet i morgon. Jag börjar 07.00, ska ta bussen från Centralen 06.30, vilket betyder att vi åker härifrån 05.30. Vilket betyder att jag måste gå upp....usch, ja....tidigt?

God natt
Sov Gott Och Dröm Härliga Drömmar
Puss&Kram
Jessica



Josafine Svensson & Therese Christiansen




JAG KOMMER ATT SAKNA ER AV HELA MITT STORA HJÄRTA.











I helgen var jag med Therese. SIsta gången hon var här i Hålanda på 1 år.
Igår efter jobbet åkte Jossan med mig ut till Hålanda, för sista gången på ett år.
Vi ska strax äta sen frukost, och sedan sa vi ta jeepen med hundarna till dalen där vi ska ha picknick. Det är så fiint där, och Jossan har inte varit där ännu, så jag vill visa en av mina favoritplatser innan hon åker.

Men det börjar bli jobbigt nu, jag börjar förstå att de verkligen ska åka.
MEN ännu har de ej åkt. Och jag ska ta vara på varenda minut tillsammans med mina underbara bästa vänner!
Kan inte skriva mer, skriver mer ikväll eller i morgon.

PUSS&KRAM
Jessica

Just my luck....

Tjolahopp i stugan!





Nu har jag allt tagit mig lite tid åt att skriva. Jag behöver skriva av mig. Detta är egentligen som en typ av dagbok. Jag skriver trotts allt om vad jag gör på dagarna, tråkig blaja. Ibland blir det lite mer spännande inlägg, några bilder då och då.
Jag skriver dock inte allting. Ibland kommer mina knasiga inlägg då mina känslor styr skrivandet, haha. Men det är inte allt för ofta. Ni hade nog inte orkat med att läsa om exakt alla mina tankar och funderingar.

Men idag blir det inte känslor och funderingar. Jag ska nämnligen berätta lite om min mitt senaste dygn.
Det har varit lite galet.

Min torsdag började med att jag hade en lång jobbdag framför mig. Jag skulle jovva 11.00-22.00 i special. Det börjar med att min buss inte dyker upp när jag ska åka till jobbet. Det fick bli nästa budd, så jag blev sen.
Sedan var det mycket, mycket på jobbet.
När klockan blev 22 var det fullt ös till omklädningsrummet. Jag bytta om fort som sjutton, jag skulle ju hinna med bussen som gick 22.15. Annars får jag vänta i 30 min.
Jag sprang till mejerit där jag tog ett mjölkpaket. Jag behövde mjölk. När jag väl kommer till kassan, är det världens segaste kunder framför mig. Men jag behövde min mjölk. Jag var sista kunden, ingen annan kassa öppen. SKIT.
Klockan blir 22.10. 22.13 är de helt klara och jag kna betala min ynka mjölk. Sedan rusar jag till bussen. Precis när jag komer ner till terminalen, åker alla bussarna. Den enda bussen som står kvar är 515. Det tar sketa lång tid på sig att åka in till stan, men bättre att åka buss än att sitta i terminalen och vänta.
När jag är framme vid Nisse centralen är jag väldigt törstig, så jag köper en kall god Pepsi Max, mumma! Å den var så god!
Sedan går jag snabbt till busshållplatsen vid nordstan där min buss ska gå. Jag ser den komma och så stannar den. Jag springer fram till dörren. Jag känner att ryggen börjar ta stryk nu efter allt springande, jag bär nämnligen runt på min träningsväska som väger en del. När jag är framme vid dörren knackar jag på rutan så att han ska öppna. Men då gör busschaffisen något väldigt puckat, han skiter fullständigt i mig och åker!

"Vänta, nej! Va faaaan.Skit också"

Hur sjutton kan man göra så? Det värsta är att jag vet att han verkligen såg mig. han hade väll en dålig dag, och det tar han ut på stackars osyldiga mig, suck...dagens samhälle!
Sedan går jag bort mot Brunnsparken med tunga steg. Så himmla typiskt!
När jag går mot busshållplatsen ska jag ta en kall god klunk från min pepsi, men så....

"Dunk"
"Psshhhhhhhh"

......

Jag tappar den. Nästan all kolsyra försvann. Min pepsi var förlorad, min dag var förstörd, mitt humör var bortblåst.

Jag får vänta på bussen i 15 min. Sedan åker jag hem till mig. Jag kommer hem och orkar inte göra mycket. Bara göra i ordning mig för natten. Sedan somnar jag som ett barn....

"Riiiiiiiinng!"


Klockan är 03:38. Jag vaknar upp av ett skärande ljud. Vad fasiken ä detta?! Sedan upptäcker jag det....mitt brandalarm.
Jag reser mig upp ur sängen, halvt medvetande. Jag ser förmodligen ut som en zombie vid det är laget. Jag ser ingen rök, ingen eld. Vad sjutton är problemet?
Det ringer och ringer, aj mina öron!
Jag går till ytterdörren och kikar ut. Så ser jag att 7 andra gör samma sak i min uppgång.
"Öö...Vad händer? brinner det? Ska vi gå ut eller?"
"Jag vet inte, men det är nog bäst att gå ut"
Säger en tjej som bor granne med mig.

Jag är fortfarande helt borta, inte riktigt vaken. Jag drar på mig leggings och en tjocktröja.
I hissen ner är det jag + 2 killar till. Vi ser verkligen inte levande ut.
Det ända jag säger är: "Fan också, typiskt"
"Typsikt"
säger killarna i kör. Vi är inte så sugna på en brandövning inatt...

Utanför regnar det och det blåser. Folk väller ut ur byggnaden. Jag visste inte att så många bodde i samma hus som mig! Helt otorligt. Vi såg ut som en hel zombiefarm! hahaha...
Där ute stod vi i alla fall i 20 min, 20 min!  Galet!
Sedan parkerar en Security bil på parkeringen. Han går in i svalen, öppnar upp ett litet skåp och trycker på en knapp. Sedan var det över. Så enkelt! Sedan väller allt folk in igen. Hissarna blir proppfulla, så jag tar trappan.
När jag kommer in, lägger jag mig i sängen med en gång. Jag kunde dock inte somna med en gång. Man var nästan uppe i varv pga det som hänt.

Sikken otursdag! Haha, himmla typiskt!

Men men, ibland måste man ha sådana dagar också :)

Idag har jag i alla fall jobbet 13.00-22, stängt special.
Sedan åkte jag hem till Hålanda. Här är jag nu :)
Mamma och pappa ska nämnligen iväg med motorcykelklubben i morgon så jag ska passa hundarna och huset i helgen. Skönt med bil :)
I morgon jobbar jag ett kort pass i kassan. på förmiddagen får jag se vad som händer.
Men nu ska jag göra en kopp gott te med honung och läsa min älskade bok Eclipse(3:e boken i Twilight-serien).



Sov gott
dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica








Kan inte vara osocial.

Nepp, det blir ett kortis inlägg. Är gäst just nu och kan inte sitta och skriva värsta grymma blogginlägget tyvärr.

Jobbet gick bra idag. Efter jobbet åkte jag hem till Jossan. Där drak vi kaffe och åt fikabröd som jag köpt med mig. Sedan lagade hennes pappa mat till oss, som vi fick serverat till Project Runaway :)

Sedan åkte jag tll träningen. Den var mycket rolig! Vi hade en ny tjej med oss idag, Anna. En jätte duktig målvakt!
Efter träningen skjutsade Sunkan mig till Partille C. Skulle egentligen tagit bussen hem, men när jag stod där i bussterminalen kände jag inte för att åka hem till min ensamma lägenhet, så jag åkte hit istället.

Men jag var hungrig, så vi åkte ner till ICA. Vi skyndade oss så att vi skulle hinna innan de stängde + innan matchen började.
Jag handlad ett muslibräck, Keldas thaisoppa och lite naturgodis.
Goooo Zlatan !
Barca-Manchester City.

I morgon väntar en låååång dag på jobbet.
Vi har mycket varor kvar, så jag ska jobba lite tidigare. Jag stänger special i morgon, skulle jobbet 15.30-22.00. Nu blir det istället 11.00-22.00. Så om ni inte har något vettigt för er i morgon, titta förbi och säg hej!

Men nu måste jag kila, soppan stå på spisen och matchen är igång!

Puss&Kram
Jessica
Sov gott!

Min dag här hemma på landet

Idag har jag inte planerat mitt bloggande så väl.
Klockan är ganska mycket, och jag ska jobba i morgon bitti.
Men lite hinner jag allt skriva! Det mesta beskrivs i bilder i detta inlägg.

Min dag i korthet:

Jag stannade kvar hemma i Hålanda idag, kändes lika bra eftersom vädret var toppen och jag ändå inte hade några planer. Jag åker med pappa till jobbet i morgon bitti.

Jag vaknade och åt en god frukost ute i solen. Sedan körde jag till stallet för att ta hand om Tara. På väg hem blev det Sportlife en stund.

När jag kom hem gjorde jag i ordning lite lunch, sedan cyklade jag bort till grannen. En av döttrarna där heter Hanna och hon har några hästar på sin gård. Idag skulle jag låna en av hennes shettisar, Elise.
Jag ska ha henne som "övningsghäst" med Zantos. Pepsi är van vid alla djur som finns här ute eftersom han är uppväxt här, Zantos har fortfarande lite svårt för hästarna.
Så jag tog hem Elise till oss. Innan jag tog en promenad med Zantos och Elise skulle det drickas kaffe. Farmor hade gjort kaffe till mig och hennne. Så jag lät Elise bta på gräsmattan medans vi drack kaffe.


Viktor var till en början nästan livrädd för den lilla ponnyn. Men allt eftersom tiden gick blev han mer nyfiken. Tillslut frågade jag honom. "Viktor snälla kan inte du sitta på henne så får jag ta kort?"

Haha, och det gjorde han efter mycket om och men.
Det ser ganska löjligt ut. Men Elise märkte nästan ingenting, hon betade på som vanligt.


Lillebror...







farmor blev helt förälskad i den lilla tösen. Hon stod och klappade henne lääänge. tillslut frågade hon en fråga jag trodde aldrig hon skulle ställa: "Kan jag sitta på henne? Går det? Så kan ni ta kort?"

Haha JAVISST!

Lilla farmor...






Elise










Efter fikan blev det en promenad med hästan och hunden. Det gick jätte bra!
Vi promenerade hem till Hanna igen. SÅ cyklade jag med Zantos springandes bredvid hem igen.
När jag kom hem började familjen komma hem för dagen.
Jag passade på att klippa gräset medans solen värmde, klippte bara halva tomten. Det tar sketa lång tid att klippa hela tomten, så resten ska Viktor göra i morgon.
Efter det var det middag. Det blev Ädelostgratinerad torsk, MUMMA!

Runt 20 tiden tog jag en längre promenad med hundarna.
Och nu är jag här.
Nu ska jag nana. I morgon ska jag åka motorcykel med pappa till jobbet. Efter jobbet ska jag hem till Jossan och tjöta med henne, innan det är dags för träning.

Hade kunnat skriva mycket mer, men måste nana.

Puss&Kram
Jessica

Ullared.

Phuuu....

Helt slut!
Av bara lite shopping......jag är kass :)

Jag är trött och orkar inte skriva allt för noga. Jag gör en kort sammanfattning.

Min helg har varit helt prefekt!
I fredags match (inga komentarer om den, tack).
Efter matchen åkte jag med familjen Christiansen ut till Hålanda. De hade varit och kollat på matchen.
När vi kommer hem till Hålanda, runt 22.30 står kantarellsoppa och färskt bröd på bordet. Det är dukat och tända ljus, detta är min kära mor upp i dagen att göra sånt här!

Här i Hålanda kryllar det av kantareller och blåbär, de har varit ute och plockat flera gånger, vi har massor!

Trotts matchförlust, blev kvällen underbar. Soppan var det godaste på länge. Tillsammans med mitt favoritvin som mamma köpt blev det oslagbart!
Sedan underkvällen satt vi och bara pratade och hade mycket trevligt.

När det var läggdags ockuperade jag och TC Viktors rum, eftersom han inte är hemma. Mamma hade bäddat rent i den stora sängen, där låg vi och tjötade en stund, innan vi somnade som två små barn.
När vi vaknade runt tio, hörde vi att de andra var uppe. Jag gick ut på Viktors altan och såg att frukosten var framdukat nere på uteplatsen, perfekt!

Efter frukost blev det på med stallkläderna. Vi packade lite fika i Zantos väska som han skulle bära under ridturen. Sedan åkte jag, TC & Zantos till stallet.
De andra åkte med jeepen till Dalen. Där fick hundarna Pepsi, Levis och Saga leka och springa på ängarna och i vattnet.

När vi kom till stallet fixade vi i ordning Tara. sadel och träna, sedan var vi redo!
Jag började att rida, medans TC gick med Zantos bredvid. Vi red på en skogsstig. Sedan stannade vi på ett ställe där vi fikade. Efter det fick TC rida tillbaka, hon skötte sig riktigt bra!

När vi kommer hem är bara pappa, Sune och alla hundarna hemma. Mammorna hade gått fr att plocka svamp. De fick ihop 1,5 kg var.
Sedan var det  middag. På kvällen åkte Sune, Helene och hundarna hem.
Therese stannade kvar eftersom hon skulle med till Ullared. På något sätt kom vi i säng väldigt sent, kl 3. Vi satt och kollade på filmen Mammoth, såg bara halva, seg film.
Klockan 06.30 ringer klockan, dags att gå upp. Idag ska det handlas på Ullared.

Det var jag, TC, Titti och Johanna som åkte. Vi har varit borta hela dagen.

Detta är några saker som jag handlade:

  • Fotoram
  • Svart matta
  • Dricksglas
  • Bordstabletter, svarta
  • Taklampa till köket
  • Grytunderlägg
  • Skärbrädor, svarta
  • Diskställ
  • Badhandukar, svarta
  • Gästhandukar, svarta
  • Knivar
  • Skurhink + mopp
  • Tavlor
  • Diskmedel
  • Tops
  • Pads
  • Reflexsele till hund
  • Torkställning

Ja, det är det jag kommer på. Lite smått och gott som behövs.

Nu ska jag byta om till det degigaste jag har och dricka varm oboy i soffan. Jag ska vila mig i form inför matchen i morgon!

I morgon är jag annars ledig. Härligt. Klamas är snäll och jobbar för mig eftersom jag har match.

Ha det toppen!
Om ni inte har läst mitt förra inlägg, rekomenderar jag er starkt att göra detta!

Puss&Kram
Jessica



Dagens visdomsord

"Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86.400 kronor på ditt konto.Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare.Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.
Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle? Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto!Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID. Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästadag och du kan aldrig använda något i förskott.
Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid.Om du inte nyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel.Det finns ingen väg tillbaka.Du kan inte övertrassera kontot i morgon!Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.
Tiden går.Gör det bästa av dagen idag! För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen.
 För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mor som fött ett barn för tidigt. För att förstå värdet av en VECKA, fråga redaktören på en veckotidning. För att förstå värdet av en TIMME, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
 För att förstå värdet av en MINUT, fråga han som kom för sent till flyget.
 För att förstå värdet av en SEKUND, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka. För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga han som kom tvåa i OS. Värdesätt vartenda ögonblick och värdesätt det ändå mer när du delar det med en person som betyder mycket för dig, så mycket att du just delar din tid med denna person.Och tänk på att tiden inte väntar på någon. Gårdagen är historia. Morgondagen är ett mysterium.
Dagen idag är en gåva.
Det är därför den kallas för nuet. Lev livet NU!"

Tid för höst

Jag vet, det låter hemskt. Men hösten närmar sig.
Men varje år är det lite skönt med höst. Varma mysiga kläder, de fina löven.
Man glömmer av att hösten består av mycket regn och rusk.

Men jag hoppas verkligen på några varma goa dagar till!

Eftersom hösten närmar sig tänkte jag ha med lite fina höst sakerfrån asos.


 Tuffa!




Walt Disney






Det finns så mycket fint nu! Vill bara köpa allt!
Men men, det funker ej så tyvärr...

Jag kan ju berätta lite allmänt vad som hänt och vad som händer. Idag har jag jobbat 12.00-22, special. Jobbigt pass eftersom det har varit å göra HELA tiden.
Men idag hände något hemskt på jobbet!
Niklas har tagit Twilight-skivan från kontoret!

Inne på våren kontor på special har går den skivan om och om igen. Nästan alla på special är helt förtjusta i Twilight-serien. Vi alla gillar även denna Robert Pattinson.
Nu de senaste när jag kommit från rasten och ska in på kontoret sitter Niklas där, och har stängt av skivan.
Och idag kom den stora dagen, han har tagit skivan! Å vad han njuter av detta!
Jag skrev en stor lapp och la inne på kontoret

"Niklas har tagit Twilight-skivan! Krig..."

Det ska bli skoj att se hur Camilla reagerar i morgon :)

Jag jobbar i alla fall till 17.00, sedan är det samling inför seriestarten på hemmaplan kl 17.30. Lite stressigt kommer de att bli.
Efter det sticker jag och TC hem till Hålanda. På lördag ska vi till stallet och Therese ska få testa att rida lite :)

Men nu måste jag nana.
Natti natti
Puss&Kram
Jessica

Yeah!

Idag fick jag reda på till 100% att jag fått lägenheten i Partille!

Jag har väl inte förklarat ordentligt hur det ligger till men så här är det:

Det är en 1:a på 40.8 kvadratmeter. 
1:a handskontrakt!
 Lägenheten ligger mitt i Partille centrum på Hubertusvägen (mitt emot Porthälla gymnasium) på 4:e våningen(högst upp).
Det är snabb inflyttning, 1 oktober. Jag flyttar ut ur min nuvarande lägenhet 1 september. Alltså får jag bo hemma 1 månad. Jag hade verkligen tur med så tidig inflyttning.
Innan årskiftet ska de renovera mitt kök, gött!
Det är genom Partillebo som jag fått den, har sökt i ca 5 månader.

Min syster är överlycklig. Nu kan hon komma till alla sina kompisar och alltid veta att det finns sovplats hemma hos mig.
Jag har även beslutat  att Zantos ska flytta med.
Han är trotts allt min hund. Jag kommer behöva tänka efter lite när jag tar vissa jobbpass. Men jag bor så nära jobbet så det kommer lösa sig.
Många tänker säkerligen "Men han måste ju ha det bättre ute på landet, med Pepsi och allt."
Visst "landet" är väll bra. Men det handlar otroligt mycket om vad för aktivering en hund har, den behöver tränas och aktiveras.
Det är svårt att koncentrerav sig på både Pepsi och Zantos för mamma och pappa. Just nu är Pepsis uppfostran otroligt viktig.
Men de får springa på ängarna varje dag och gå promenader. Men innan vi flyttade tränade jag lite mer med Zantos. Han var mer "aktiverad".
Så vi kommer testa att ha med honom med mig. Härligt att gå hundpromenader i Partille igen!
Han får springa bredvid cykeln upp till träningarna och vara med mig där.

Vi får se hur det går, värt att testa i alla fall!

Så på söndag blir det Ullared, då ska det handlas grejer kan ni tro!
Annars är min vecka bokstavligttalat fullproppad med saker.
Jobba, träningar, fika, första matchen, stallet m.m.

Efter matchen på fredag ska TC åka med mig hem till Hålanda. Så ska vi till stallet på lördag och ta en härlig ridtur, ska bli skoj att se Therese på hästryggen!

I morgon blir det i alla fall jobba på special. Efter jobbet ska jag och Jossan till Ur&Penn för att "korta" min klocka som är för stor. Sedan kör vi hem till Therese och ska fika där. Efter det sticker jag på träning. Jag har tjatat på Anna på jobbet att hon ska komma och träna med oss. I morgon skulle hon kanske hänga med, det hoppas vi :)

Men nu ska jag kolla klart på "Stolthet och Fördom" som går på kanal 3.

Sov Gott
Dröm Härliga Drömmar
Puss&Kram
Jessica

Familjeflicka!

Home Sweet Home

Igår var en riktigt...hur ska jag säga det? Kokko, skit dag. Det var alltså inte min dag.
Det gjorde inte saken bättre att jobbet höll på ta kol på mig. Det var den värsta stägningen på special jag någonsin har varit med om.
När jag slutade ville jag inte åka hem till mig, jag ville fly ut till Hålanda.
Jag missade min buss. Så vi tog bilen ut.
Det blev lite gotti gott på donkan, jag syndade.

Så fort jag kom innan för dörren steg mitt humör upp till max!
Det var härligt.
Nu har jag sovit ut, mamma tog hundarna på morgonen :)
Nu är det dags för en ordentlig frukost som väntar på mig där ner och vi ska kolla på en av världens bästa filmer, Jurassic Park!

Vad kan man säga, jag har växt upp med denna film. Dinosaurier var mitt allt när jag var liten! Yeah!

Pusss&Kram
jessica




ICA

Nu sitter jag här och borstar tänderna, igen.
Har precis gjort en supergod sen frukost och ska nu sticka till jobbet.
Idag jobbar jag 13.00-22.00. Stänger special.
I morgon är jag LEDIG.

Måste kila nu!

Puss&Kram
Jessica

Sometimes...

Keep rockin', and keep knockin'

It knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
Say you gotta put the good with the bad, happy and the sad




Haha just det!

Hahaha..

.


Jag har ju glömt att skriva om en skit rolig sak.
Det hände i tisdags, jag var på väg hem från stallet.
Så kör jag in med jeepen på våran gata. Farmför mig kör grannen.
Så kommer vi till en ganska skarp sväng.
I svängen ser jag Titti komma cyklandes.
Så får hon syn på mig. Hon hinner knappt le innan hela cykeln börjar vingla. Hon vinglar och vinglar samtidigt som hon kör rätt ner i diket, som var ganska djupt. Jag stannade bilen och började skratta av hela mitt hjärta. Så hör man bara "Aaaajjj, min rumpa!"







Min syser har ett ganska "hett" temprament. Suck, tonåringar!  ;)
Jag visset att hon skulle vara piss förbannad.

"Haha, vad sjutton håller du på med? Det är inte så att jag skrämde dig? Haha fy vad roligt det såg ut Titti!"

"Men va fan, skratta inte. Det gör skit ont. Jag fick en fluga i ögat och därför såg jag inget och körde ner i diket. SKRATTA INTE!"

Jag hänger ut genom bilrutan och skrattar så ja får ont i magen!

Det är sådana här saker som förgyller min vardag, tack Titti!

Förövrigt.

Som vanligt måste jag självklart skriva om min dag, eller mina dagar. Trotts att det dyker upp inlägg som handlar om annat. Det bara blir så :)

Igår jobbade på på special. Sedan på kvällen åkte jg med min jobbarkompis Anna och hennes kille Niklas till några av deras kompisar. Där skulle de grillas och drickas god kall öl. Anna hade sin söta kylväska med sig :)
Det var jag, Anna och en tjej till, resten bestod av killar. Vi var en hel del. Det var trevligt och kul att träffa allihopa. Det var ganska skoj att vi båda blev lulliga av de å ölen vi drack, haha. Mycket fnisser!

Idag var det jobbet igen. Jag skulle stänga special, jobbade 15.00-22.00.
Jobbet gick bra. Hade rast med Jossan och Klamas :)

Sedan skulle jag och Maria ha "bussdate". Det är inte så skoj att åka buss själv hem, så jag väntade på Maria som slutade 22.30, så åkte vi tillsammans.
När jag väl var inne på Nisse kände jag inte alls för att åka hem till min ensamma lägenhet. Trotts att jag tackat nej till at umgås. Men jag kände för att åka hem. Hem till Hålanda.
Och så blev det. Köpte en tidning som jag läste hela vägen.
Allihopa var hos Erik och Helen. De har varit ute och åkte med hojjarna hela dagen. De åkte längs kusten, till Smögen där de åt lite god mat. De tog småvägarna dit, så det tog 4 timmar att köra dit och 4 timmar hem igen.
Morbror Mats är här och hälsar på med motorcykeln nu också, så han och pappa har åkte mycket hoj i 2 dagar nu.
När jag kom hem var pappa redan hemma, även hundarna.
Jag vet, allt tjöt om min Zantos är lite jobbigt!
Men jag blev otroligt glad att se honom, min härliga fina vovve! Jag saknar honom varja dag. Jag ser honom ändå ofta, eftersom jag är här ute mycket. Men gud vad glad jag blev....
Sedan jag kom hem har han följt efter mig överallt i huset. När jag går, går han också. Min vän.




Stolt ägare till denna ögonsten...




I morgon ska jag träna innan jag och mamma åker till Partille. Jag orkar inte åka till Sportlife, det blir nog en liten löprunda med Zantos istället.
Mamma ska hälsa på familjen Christiansen som precis kommit hem från sin husvagnssemester.
Jag åker med och fikar en stund, sedan är det jobbet hela kvällen.


Här är lite bilder från Jossans kamera från "klassträffen" hemma hos Maria :)

































Nu ska jag nana, eller njaaaa. Kolla på film. Jag är verkligen jätte pigg. Ska göra en kopp te som värmer hela kroppen, så somnar jag som ett barn sedan.

Sov gott & dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica

Saker du inte visste om sex

Ajjemän!

Här kommer lite smått & gott om ett ämne man aldrig kan veta för mycket av, sex.

Enyoy!






Har du blivit förådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara saftiga månatliga böter, utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dock måste han klara detta med sina bara händer.

Under en orgasm frigör kroppen oxytochin och endorfin, ämnen som gör dig lycklig. lindrar smärta och främjar läkning. Ännu en anledning till att ha sex alltså.

Känner du att ditt sexliv går på tomgång? Ingen fara - cirka 100 miljoner samlag sker bara idag! Ta en paus, det är helt okej.



11 % av alla kvinnor "googlar" enligt en ny studie sin dejt på nätet för att fiska fram information. Ca 7 % av männen gör samma sak. Detta betyder att kvinnor är smartare än män, ännu en gång...





Saker som plockats ur folks rumpor under på pinsamma sjukhusbesök:

  • En palsternacka
  • En Pisang (med kondom)
  • En salami
  • En stakspade i plast
  • Ett tjurhorn
  • En flaska kroppsspray
  • Ett kvastskaft
  • Två äpplen
Hela 74 % av männen kommer under ett samlag, medan endast 17 % av kvinnorna får orgasm under samlag.
Ett tips! Berätta om dessa tråkiga siffror innan ni tar av varandra kläderna - killar älskar utmaningar!

Sperma innehåller zink och kalcium, ämnen som visat sig vara bra mot tandröta.

Funderar du på att flytta utomlands? Österike har mest oralsex i hela världen.

Ett normalt samlag varierar väldigt mycket i längd. I en studie framgick det att från penetrationsögonblocket uppnås orgasm någonstans mellan 33 sek - 44 min. Ett genomsnittligt samlag är dock 15 minuter, varav 10-12 minuter består av förspel.

En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.



Lisa Sparxxx har ett väldigt annorlunda rekord: 2004 hade hon sex med 919 män på ett dygn. Vi kommer inte att försöka bräcka henne.



Häften av alla män tror att hångel leder till sex jämfört med 33% av kvinnorna.




I din hjärna har du neuroner som hjälper dig hitta din killes läppar i mörker. Gulligt.



Hela 70 % av alla kvinnor skulle hellre äta chocklad än att ha sex.


Ställningar både män och kvinnor favoriserar:

1. Bakifrån
2. Ridande
3. Missionären


En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin om man ser till de sövande effekterna. Det är också orsaken till att du känner dig euforisk av lite härligt hångel.


Bra saker med sex:

  • Förbättrar ditt luktsinne
  • Minskar risken för hjärtsukdom
  • Förbättrar hälsan och hjälper dig att hålla dig i form.
  • Motverkar urinläckage
  • Motverkar förkylningar och influensa.








Trötter

Tjo!

Nu har jag gjort i ordning två mackor. Hembakat bröd som jag fick med mig hem. Skit gott! Massa saker i brödet, en så kallad GI-limpa typ :)

Det blir ett kort tråkigt inlägg idag (Förlåt Emil!).

Innan jobbet idag stack jag till Partillebo och lämnae lite papper för lägenheten, det ser ljust ut i all fall :)
Sedan jobba, stänga special.
I morgon är det special igen. Börjar 09.00, får se när kag slutar. På kvällen blir det kanske bio, eller  något sånt.

Japp. Mer än så orkar jag ej skriva idag.

Natti natti
Puss&Kram
Jessica

Sikken tajming!

Hej hopp!

Idag har det hänt saker kan man säga.
Mina planer idag var att jag skulle jobba, sedan träffa Peter och skriva på kontrakt för lägenheten i Bjärkekärr och efter det träna.

På jobbet för jag ett telefonsamtal.
Det är mamma som ringer. Hon berättar att jag fått ett brev från Partillebo. I brevet står det att den 1:an på Hubertusvägen nu är ledig. Killen som hade fått den, ska ej ha den längre. Förmodligen pga av att han fick en annan lägenhet.

Jag var på visning på denna lägenheten för ca 2 veckor sedan. Jag ville ha den direkt. Det är en 1:a på 40 kvm som ligger mitt i Partille C. Någon gång under de första 3 månaderna ska de renovera köket.
Jag fick tyvärr inte lägenheten, eftersom jag inte var först i kön.
Men nu är jag det!
Så mamma fick ringa till Partillebo och säga att jag absolut är intresserad.
Jag ska skicka in mitt anställningsbevis m.m och så ska de göra kreditundersökning på mig. SÅ ännu är inget klart.

Men snacka om tur! Tänk om jag skrivit på kontraktet för Björkekärr idag. Phuuu..!!!
Peter som har hand om lägenheten i Björkekärr skulle höra av sig idag, men jag hoppades på att han hade glömt det. För det är bra om jag kan skuta upp mötet med honom tills jag vet att jag för partillelägenheten till 100%.
Men han ringde inte idag, tack och lov!
För om det skulle vara så att jag på något sett inte skulle få den i Partille, vill jag ju ha den i Björkekärr.

Men den i Partille är förstahandskontrakt, den andra är i andrahand.

Ibland tror jag på ödet....

Annars idag har jag tränat. Innan det åkte jag hem till mig efter jobbet. Lagade en supergod middag med lax och pasta. Sedan somnade jag i soffan som en bäbis. Det var lite segt att köra till träningen sedan, helt nyvaken. Jag hade nog kunnat sova för natten.
Träningen var sådär kul, väldigt lite folk. Hoppas på bättre närvaro nästa vecka.

Efter träningen hämtade jag upp Titti och körde hem Borg.
Jag och Titti stannade till vid Shell där vi köpte varsin glass och kaffe. Så satt vi vid bilen och tjöta om allt möjligt.
Sedan körde vi hemåt.
Nu ska vi kolla på Twilight och äta nybakade vaniljbullar, mumma!
I morgon ska jag stänga på "special". På förmiddagen ska jag träna av något slag. Antingen springa med Zantos, cykla eller åka till gymmet. Får se hur vädret är.

Men nu måste jag kila ner till TV-rummet. Där väntar Robert Pattinson på mig!

Natti natti
Puss&Kram
Jessica



Så var man där igen....

Jag är nere i en svacka.

Mitt humör är kasst.

Jag skulle kunna göra som min käre vän Åsa gjorde, gråta till en komedi.

Jag är tragisk och lite löjlig just nu.

Ibland önskade jag att jag bara kunde skriva ALLT, skriva av mig. Ibland behöver man prata ut, men ibland är det så skönt att bara skriva om allt.
Idag blir min blogg en sån där "dagboks-blogg" ...
Typ "Jag skriver öppet om allt-blogg"...
Patetiskt, jag vet. Men om andra gör det, kan jag också göra det ibland. Man är inte ute efter bekräftelse.

Jag gillar bara att skriva av mig.

Så här har ni mina damer och herrar. Ett löjligt lite onödigt inlägg av mig
:)






Man vi alla har våra "svackor". Ikväll sjönk jag ner i min. Eller egentligen var det på väg hem från Maria.
Den natten vi sov där, pratade vi alla en del innan vi somnade. Vi pratade jobbiga saker.
Saker som jag inte pratat om på väldigt länge. 
Jag hade nästan glömt vissa av sakerna. Eller "förnekat" dom, för att må bättre.
Förra året i början av september blockade jag vissa saker och känslor. För att det skulle bli lättare. Om jag också var ledsen, vad är då själva poängen med det hela som jag valde att göra?

Jag trängde bort det. Vi skulle ju flytta och allt, då var det ju mycket att tänka på!
Jag träffade mina härliga vänner, spelade boll. När jag var hemma blev det ofta långa härliga promenader med Zantos. Det var toppen.



Vi flyttade.
" Oj vad svårt det var att hinna träffa alla. Inte så ofta."

November kom. Kära kära november.
November var bra, mycket bra.
För bra.
Fast ändå inte så bra egentligen.

Julen kom. Det var ingen vanlig jul. Julafton blev ändå bra, jag var så glad att alla var där.
Det var då jag önskade att jag bara kunde sticka, åka iväg för ett tag. Åka utomlands och jobba eller något.

Januari månad var helt obeskrivlig. Min kropp var helt slut.
Jag är en otorligt känslig person. Jag var orolig för mig själv hur jag skulle reagera.
Men en sak lärde jag mig att hantera, tack vare andra.

Men mina känslor har aldrig varit så okontrollerade.
Fy vad löjligt det låter. Bläääää.




Jag hade aldrig insett det innan. Efter augusti var det lite skönt att ha det så som jag hade det, att bara vara jag. Att bara tänka på mig och ingen annan.
Det intalade jag mig själv för att göra situationen lättare.

Men något hade nu fått mig att inse min förnekelse. En dag så bara jag förstod att jag hade blockat allt det.

Trygghet

Alla som varit eller är tillsammans med någon förstår precis vad för slags "trygghet" jag pratar om. Jag hade glömt av hur det kändes.
Om jag ändå inte känt av detta.
Det var fel trygghet.

Nu är det så igen.
Det är ju inte på riktigt, men jag tror inte att man klarar det i längden. Inte psykiskt.

Jag kom ihåg vad jag sa när jag fick reda på att Jossan skulle plugga i Italien.
"Jag måste skaffa pojkvän i augusti, jag kommer ju bli helt ensam!"

Det var lite som ett skämt, men ändå sanning.
Men nu är det augusti. Det finns inget där ännu, men jag vill inte ha något där heller. Inte alls. Jag ser bara alla problem, allt tjaffs.
Men vet ni vad? Det är en liten taktik, ett spel jag spelar med mig själv. För att inte längta. Och det hjälper!
Det är förmodligen himmla vanligt. Om man ser allt det negativa i en sak, klart man inte vill ha med det å göra då.

Jag undrar dock hur lång tid det ska ta innan jag slutar bli så förbannad på alla lyckliga kärlekpar som står och håller om varandra när man står och väntar på bussen.
Jag kommer själv ihåg hur det var, man svävar på moln. Men nu under väldigt lång tid, klarar jag inte av att se på dom helt enkelt.
Jag vet, jäkligt löjligt av mig. Men jag är nog inte den enda, det vet jag.

Nu ska det vara så här. För jag ska iväg och resa någon dag. Och då ska jag inte behöva lämna någon kvar eller behöva avsluta något.
För jag är en person som ger allt, jag kan inte ge en del. Och att ge allt funkar inte, inte "för ett tag".
Men det kommer när det kommer...

Nu är det i alla fall ca 1 månad kvar tills min bäste vän Josefine åker till Italien med Otto. Där ska hon plugga i ca 1 år.
Jag är så stolt över henne! Hon är modig! Otto är modig! Gud vad hon ska få sy kläder till mig i framtiden!

Men jag kommer sakna henne, djupt. Det är som om min syster ska sticka. Jag vet att det bara är att hälsa på henne, klart jag ska göra det. Men det går ju inte hur ofta som helst heller. Jag måste spara pengar, för jag ska också iväg. Men tänk vad härligt det kommer bli att träffa henne.
Men inte lika kul att säga hej då.
Det hade varit toppen om hon pluggade i Australien, för dit vill jag :)






Men nu måste jag bege mig till sängs. I morgon ska jag upp tidigt för att träna på Sportlife. Sedan sticker jag till stallet. Jag är alltid själv där på förmiddagen. Jag ska ta en lång tur barbacka. Det ska bli underbart.
Det var skönt att skriva av sig lite. För de som följer bloggen, vet de om att jag ibland har sånna här inlägg. De bara kommer.



God natt
sov gott och dröm härliga drömmar
Puss&Kram
Jessica





Här är även en härlig låt.
American Mouth - Flightless Bird


En liten sammanfattning kan man säga...

Tjolahopp!



Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men nu fick jag lite tid över, så man får passa opå :)

Vad gör jag just nu.

Jag sitter i min säng. Är mycket bekvämt klädd. Jag har bäddat och städat i ordning här hemma. Nu är det bara disken kvar.
Ska om en liten stund packa alla mina träningsgrejer. För idag är det start för fotbollen igen! SKa bli härligt att sparka lite boll igen, och träffa alla goa människor.
Sedan åker jag direkt efter träningen, till Hålanda. Det är tisdag och då ska jag ha Tara. Sedan ska jag äen en sväng hem till Hanna tror jag.

Idag skulle jag kolla på lägenheten i Bjärkekärr. Jag bytte bort min kvällstid på jobbet eftersom träningen var, och jag kunde inte jobba dagtid pga jag skulle träffa snubben med lägenheten.
Men så i morse blev jag medelad att han hade fått förhinder, då vi får ta det på torsdag. Typiskt!

I lördags var det föresten en liten reunion för min gamla gymnasieklass S3. Maria hade dukat upp så fint hemma hos henne. Det var en himmla trevlig kväll! Jag blev enormt förtjust i Marias efterrätt! Den var otroligt god!
När tiden kom då folk började bestämma sig om de skulle hem eller vidare till stan, bestämde jag mig för att stanna. Så vi var några stycken som sov hemma hos Maria.
Emil som "somnade" tidigt, låg i soffan i vardagsrummet.
Innan jag ska gå och lägga mig går jag ut till honom för att kolla läget.

"Emil, hur mår du? Ska du komma in och lägga dig i sängen istället?"
"Nej, det är skönt här"
"Okej, men ska jag hämta en filt åt dig då? Så att du inte fryser."
"Nej, om jag har en filt över mig kommer jag börja snarka"

Haha va?

"Ehhh...okej. God natt Emil"

När vi äter frukost dagen därpå örnekar han det hela. haha. Han är för rolig ibland.
Innan frukost hjälpte vi till att städa.
Frukosten blev himmla mysig. Vädret var toppen och vi satt utomhus. Jag satt och smaskade i mig färska räkor och kräftor som Marc delade med sig av, mumma.

Men nu måste jag verkligen börja packa.

Sorry Emil! Inget roligt inlägg idag heller! Men ikväll ska jag skriva något roligt, så kan du läsa i morgon efter jobbet :)

Puss&Kram
Jessica

S3

Klassfäääääst!.....

Ajjemän! Idag är det S3 reunion. Ca 1 år efter studenten. Runt 19 tiden ska vi träffas hemma hos Maria. Där hade vi kräftskiva förra året :)

Jag blir glad i hela kroppen när jag tänker på S3. Saknar de flammsiga lektionerna lite då och då. SKolan var inte alltid tråkig må jag säga.

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sedan fixa i ordning mig. Efter det tar jag bussen till Partille. Jag och Jossan ska mötas upp på jobbet. Vi handla med oss lite mat som vi ska ha hemma hos Maria.
Sedan åker vi upp till Jossan och är där innan vi beger oss till Maria.

Jag vet inte hur jag ska göra med mitt hår ännu. Platta som vanligt kanske? Det är skönt med platt hår, har man inte så mycket lockar att hålla ordning på :)

Emil och hans kompis gick precis härifrån också, det är han som ska ta min lägenhet. Allt gick toppen och vi ska höras av angående om han ska få ta den tidigare.




Alanya 08 klassresa



Studenten



Balen




Kåsjödagen. Kåhögsligan kämpar på!


Nu ska jag bege mig.

Ha en underbar lördag! Vädret är ju underbart!

Puss&Kram
Jessica

RSS 2.0