It´s cold today baby.

Mamma: "Det var -10 här hemma i Hålanda inatt"

Shit ponfritt! Nu är verkligen hösten här.

Men jag gillar det. Trotts en riktigt kass sommar (semester under regnperioden) känns det skönt med hösten.
Jag gillar att ta på mig vinterjacka, stövlar, halsduk och mössa. Det är härligt att "burra" in sig i värmen när det är kallt ute.

Om en liten stund kommer Helene ner hit med hundarna Levis och Saga. Så ska vi ta en härlig höst promenad.

Förövrigt just nu sitter jag i soffan. Jag har nästan alla saker på plats i lägenheten igen. Mina nya tapeter i hallen och vardagsrummet är på plats. Jag valde en typ av gammelrosa i hallen och en grå tapet med svaga blom mönster i vardagsrummet som täcker två väggar. Resten av väggarna är vitmålade. Även taket är nymålat i vitt. Känns skönt att det är färdigt. Det var lite jobbigt att komma hem nu 2 dagar i rad och möte en helt ner dammad lägenhet där allt är inslaget i papper.
Men nu är nästan allt klart. Det är lite målning vid fönsterna som är kvar.

Jag är ledig idag. Jag var inställd på att det innebar lite längre sovmorgon. Men jag gick upp straxinnan 08.00 ifall målaren Björn skulle dyka upp då. Lite pinsamt att ligga och sova i sängen om han dyker upp, haha.
Men ännu har han ej dykt upp. Under tiden har jag gjort lite nytta. Diskat, plockat i ordning lite, fixat tvätt och gjort en mycket god frukost.

Jag är öedig både idag och i morgon, lyx. Det är mitt nya schema. Jag har som sagt börjat i bageriet på heltid nu. Det har varit toppen, jag trivs verkligen.

Ikväll är det träning. Då ska hela understället på! Fysjutton vad kallt det komemr att bli. Hoppas vi får te under träningspasset, det är väll dags för det nu tycker jag :)

I morgon ska jag och pappa iväg till Skövde. Vi ska köpa däck till min bil. Nästa vecka ska den besiktgas, sedan ska den bort!

Någon som är intresserad av en Ford Escort 97:a? Den är i toppskick nu efter alla delar jag köpt till den. Men jag har helt enkelt ingen användning av den när jag bor som jag gör.

Nu i veckan ska jag också åka in till stan. Måste kolla på ny vinterjacka. Jag vet inte om jag skrivit om detta innan kanske? Jaja, men måste i alla fall ha ny jacka. Vet inte vad fö någon jag ska köpa. Är ute efter en tjock go dunjacka av något slag. Får se vad det blir.

Ne, nu ska jag börja göra i ordning mig.

Här får ni ett härligt videoklipp som man blir väldigt glad av, i alla fall jag :)


Just dance!







Puss&Kram

Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0