"Mat-Jessie"
Dagens mat-tips från kocken Jessica Szanto
* "Några gram" färsk pasta gjord på durumvete, spenat och ägg.
* Delikatess köttbullar
* 4 st färska gröna sparrisar.
* 1st näve handplockade "Hålanda-trattisar".
* Lite ricotta pastasås.
Börja med att koka upp sparrisen. Skär av den "tjocka" delen längs ner på sparrisen.
Låt koka i några minuter.
Sätt stekpannan på hyfsat låg värme. Häll i matolja och köttbullarna.
När sparrisen känns lagom mjuk, ta upp. Sedan kokar du färskpastan i ca 4 min.
Nu under tiden börjar köttbullarna få lite färg. Då lägger du i trattkantarellerna i stekpannan tillsammans med köttbullarna.
Stek i några minuter. Servera allt tillsammans och som moset på grädden tillsätter du pastasåsen.
benissimo!
Nu har du en utmärkt middag famför dig på bara ca 15-20 min.
Perfekt för dig som flyttat hemifrån och är lite småsugen på de smö köttbullarna, samtidigt som du vill ha i dig nåot ordentligt och även lite grönsaker.
Du kan även toppa med lite permesanost(det ska i alla fall jag göra!)